WellMix italporról vélemények? Csak nekem nem ízlizk ennyire az íze?
A fele cukor.Én nem innék ilyet diétában.Meg alapból nem vinnék be ilyen dózisú cukor mennyiséget a testebe sohasem.
Legközelebb ha veszel táplálék kiegészítőt az összetétel elolvasásával illene kezdeni és nem ilyen sza/rt venni,sza/r helyről,hanem bemész egy táplálék kiegészítő boltba és ott veszed meg.
Egy adagban:
235 kcal
Feherje 20 g
Szenhidrat 23 g
- ebbol cukor (!!!) 22 g - 5.5 teaskanal cukor!!!!
Zsir 6,4 g
- ebbol telitett 2,4 g
Elelmi rost 0,7 g
A problema: alacsony rost tartalom (az tudna elteliteni) es tul magas cukortartalom. Emberi fogyasztasra nem ajanlott. Azert is sz@r az ize.
Az enyem igy nez ki, ezt iszom reggeli es alkalmankent vacsora helyett:
Egy adagban:
300 kcal
Feherje 20.6 g
Szenhidrat 35 g
- ebbol cukor 3.5 g
Zsir 7.6 g
- ebbol telitett 1.5 g
Elelmi rost 5.8 g
Erdemes odafigyelni az osszetevokre, es nem bedolni a marketing fogasoknak.
Szerintem a WellMix és társai italporok még éppen ihatók. Legalábbis a közízlés szerint. Ezek inkább szólnak a nagy tömegnek, és a fusi diétázóknak. Tehát "finomnak" kell lenni.
A minőségibb italporoknak ennél sokkal rosszabb ízük szokott lenni. Bennük kevesebb a cukor és édesítő szer, aroma. Szóval a WellMix még a finom kategóriába tartozik.
De ez nem arról szól, hogy egy gasztronómiai utazást tegyél vele az ízek birodalmába, hanem egy étrend kiegészítő, ami egy tervezett és tudatos táplálkozás alapján épül be az étrendedbe. Az italporok nagy többsége ennél jóval rosszabb ízvilággal operál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!