Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » WellMix italporról vélemények?...

WellMix italporról vélemények? Csak nekem nem ízlizk ennyire az íze?

Figyelt kérdés
Alig bírom meginni a végére már hányingerem van tőle. De akkor is végig csinálom ha törik ha szakad.
2016. szept. 19. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A fele cukor.Én nem innék ilyet diétában.Meg alapból nem vinnék be ilyen dózisú cukor mennyiséget a testebe sohasem.

Legközelebb ha veszel táplálék kiegészítőt az összetétel elolvasásával illene kezdeni és nem ilyen sza/rt venni,sza/r helyről,hanem bemész egy táplálék kiegészítő boltba és ott veszed meg.

2016. szept. 20. 00:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem az okoskodásodra voltam kíváncsi ha tudnál olvasni és értelmezni. Húzzál máshova észt osztani én meg azt veszek és ott ahol én akarom. ;)
2016. szept. 20. 08:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Okè, akkor csak igyad, de ne keseregj nekünk akkor. Húzz a fa*ba, aztàn idd a cukrozott löttyödet, ès vàrd a csodát, hàtha fogysz.
2016. szept. 20. 08:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Ittál már belőle egyetlen egyszer is? Mert nem hiszem. Okoskodni nagyon tudsz. De mindegy is nem megyek szellemi párbajba egy fegyvertelen "emberrel".
2016. szept. 20. 11:28
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem ittam, de olvastam az összetètelét. Ha kicsit is kèpben lennél, ilyen termékek közelèbe se mennél. De mindegy, mindenki úgy él ahogy neki tetszik. Csak utàna ne gyertek panaszkodni hogy nem fogytok.
2016. szept. 20. 12:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért vettem meg mivel rokonaim ajánlották ugyanis fogytak tőle. Azzal helyettesítették a reggelit és a vacsorát. Napi 3 liter vizet megittak és láss csodát fogytak. Azt pluszban hozzátenném, hogy háziorvosi egyeztetés után kezdte el az egyikük használni. A fogyókúrának szerintem nem az a lényege, hogy nem ehetsz semmit, hanem csak mértékkel. Teljesen szerintem nem lehet megvonni a cukrot és úgy gondolom, hogy nem is érdemes mivel nem örök életemben fogom inni ezt a shakert.
2016. szept. 20. 12:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy adagban:

235 kcal

Feherje 20 g

Szenhidrat 23 g

- ebbol cukor (!!!) 22 g - 5.5 teaskanal cukor!!!!

Zsir 6,4 g

- ebbol telitett 2,4 g

Elelmi rost 0,7 g

A problema: alacsony rost tartalom (az tudna elteliteni) es tul magas cukortartalom. Emberi fogyasztasra nem ajanlott. Azert is sz@r az ize.

Az enyem igy nez ki, ezt iszom reggeli es alkalmankent vacsora helyett:

Egy adagban:

300 kcal

Feherje 20.6 g

Szenhidrat 35 g

- ebbol cukor 3.5 g

Zsir 7.6 g

- ebbol telitett 1.5 g

Elelmi rost 5.8 g

Erdemes odafigyelni az osszetevokre, es nem bedolni a marketing fogasoknak.

2016. szept. 20. 12:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Ennek az italnak mi a neve?
2016. szept. 20. 13:07
 9/13 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem a WellMix és társai italporok még éppen ihatók. Legalábbis a közízlés szerint. Ezek inkább szólnak a nagy tömegnek, és a fusi diétázóknak. Tehát "finomnak" kell lenni.

A minőségibb italporoknak ennél sokkal rosszabb ízük szokott lenni. Bennük kevesebb a cukor és édesítő szer, aroma. Szóval a WellMix még a finom kategóriába tartozik.

De ez nem arról szól, hogy egy gasztronómiai utazást tegyél vele az ízek birodalmába, hanem egy étrend kiegészítő, ami egy tervezett és tudatos táplálkozás alapján épül be az étrendedbe. Az italporok nagy többsége ennél jóval rosszabb ízvilággal operál.

2016. szept. 20. 13:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék gasztronómiai utazást tenni az ízek világában csak arra lettem volna kíváncsi, hogy másnak is ennyire felkavarja-e a gyomrát. De edsig csak ész osztászt kaptam érdemleges választ nem. De nem baj, minden vélemény érdekel.
2016. szept. 20. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!