Étkezés és sport? Jól csinálom?
Véleményekre lennék kíváncsi hogy jó-e ez a "diéta"?
Reggeli: 2-3 db pufirízs felvágottal zöldséggel + kávé kevés tejjel édesítővel.
Tízórai: 1 rudi :D
Ebéd: kb dél 1 óra: Azt amit épp a család eszik,legyen az bármi.Leves és második.
Vacsora: Natur joghurt,vagy főtt tojás zöldséggel.
Egy héten 3x 1-1,5 óra szobabicikli alacsony fokozaton aerob tartományban.Egy héten 2x súlyzós edzés.Hétvége pihi.Ez így jó?Változtassak vmin?Mennyi fogyhatok egy hónapban.Kb 162 cm és 94 Kg vagyok.Szülés után maradt rajtam 20-25 kg plusz. :(
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
A fogyás csak 30%-ban függ a mozgástól és 70%-ban az étrendtől.
Bár szerintem nagyon jó, hogy ennyit mozogsz!!!
De vissza kell fogni szinte teljesen a szénhidrátot és sok fehérjét, zöldséget kell enni! És ne felejts el sokat inni sem!!!
Egyetértek az előttem szólóval, étrend a legfontosabb!! Az edzés remek.
Amit az étrenddel kapcs. javasolnék:
sovány hus , sok zöldség párolva, nyersen, gyümölcs, köles ( akár kölesgolyó elropogtatva ha rágcsálnál vmit, nekem ez nagyon bevált, és abszolút nem hízol tőle, viszont annál több tápanyag van benne ) lenmag vagy lenmag liszt, avagy amaránt ezeket belekeverheted joghurtba, remek tisztító hatása van plusz tápanyagforrás. Ezenkívül sok sok folyadék lehetőleg mentes víz, és a lényeg h ehetsz egy nap 5x csak keveset, sosem tömd tele magad. Vmit olykor egy kis csoki is mehet, a lényeg a mértéken van! :)
Napi 5x étkezés. Sokkal több zöldség. Kell a ch is, meg a zsír is, és persze sok fehérje.
A rudit felejtsd el, ha fogyni szeretnél, egyél helyette inkább gyümölcsöt (ne banánt).
Írok egy napi mintát:
Reggeli: 1 szelet tk. kenyér, sovány sonka (csirke, pulyka), paradicsom (bármilyen zöldség) amennyi jól esik.
Tízórai: 1 db gyümölcs vagy zöldség
Ebéd: ha nincs lehetőséged mást enni, mint a család, akkor legalább csak az egyiket edd, vagy egy tartalmas levest, vagy a másodikat (de azért a sült krumplit kihagyhatnád, mehet attól a hús savanyúsággal). És ha pl. valami fogósabb kaja van, akkor simán csak fél adagokat egyél.
Uzsonna: ha nagyon beettél, akkor elhagyható. Egyébként 2-3 szelet wasa "kenyér" akár üresen, vagy sonkával, vagy egy kis cottage, lehet zöldséget is enni.
Vacsora: sovány hús, sovány tehéntúró (ezt lehet édesíteni, gyümölccsel enni, vagy sósan zöldségekkel), de jó a natur joghurt is (sovány).
Arra figyelj, hogy eleinte legalább 1500 kcal egyél naponta, ha majd csökken a súlyod, mondjuk 85 kg felé jársz, akkor mehet lejjebb a kcal is. De 1200-nál ne legyen több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!