A hasamról hogyan tüntesem el a zsirt?
Figyelt kérdés
32 eves vagyok, 3 gyereket szültem, nem érzem magam kövérnek (165cm, 64kg), de a hasamrol nem tudom eltüntetni a zsírréteget! Nagyon zavar, folyton ezt nézem magamon, ha diétázom nem onnan fogyok (comb, fenékből megy le)ahonnan szeretnék! Tudnátok segíteni?2016. szept. 13. 13:30
1/4 anonim válasza:
nincs helyi zsiregetes. A szervezet donti el honnan fogja felhasznalni a zsirt.
Ez van.
2/4 anonim válasza:
Felülések, karidó... másképp sehogy! A kaja egy alap csak, amivel meggyorsítod, de mozgás nélkül nem érsz el olyan eredményt, amit szeretnél!
3/4 anonim válasza:
NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS MÉG MINDIG! Megfelelően betartott diéta, és legalább heti 3-5x1óra edzés ami eredményt hozhat. Ha olyan alkat vagy, hogy nehezen megy le a has, akkor nagy eséllyel onnan fog lemenni utoljára. én is ilyen vagyok, 30 kg fogyás után is volt még hasam, holott máshol már semmi felesleg nem volt. de egy jó diétával, edzéssel onnan is lemegy, kitartás kérdése.
4/4 anonim válasza:
3 gyereket szültel,biztos zsír az? Nem a kinyult bőr? Én is mindig nezegetem magam,csak a hasammal van gond.kicsit eszek,mar megnő...ha belegondolunk 3x kinyult dinnye nagysagura,szoval ott már nem olyanok a szövetek . Persze biztos vannak szerencsések,akik több gyerek után is lapos hasuak,de ez szerintem nem túl gyakori. kicsit nézd magad realisabban.
A kérdésedre válaszolva,egy kis futas biztos nem art.
Én 167 cm,59 kg vagyok,szinten 3 gyermekes 30 eves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!