Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl sok fehérje miatt túlizmos...

Túl sok fehérje miatt túlizmosodás. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és a fogyókúráim alatt túlzásba vittem a fehérje bevitelét a rengeteg sport mellett így csúnyán izmos vagyok. Nagyon nem tetszek magamnak, és tisztában vagyok vele, hogy ezért ferdén néztek rám, de én magamnak szeretnék csak és kizárólag megfelelni. Ha nem fogyasztok fehérjét, akkor mégis mit ehetek, hogy ne zsírosodjak, pusztán egy KICSI izmot leadjak? Nem sokat szeretnék, csak annyit hogy magamnak is tetszen, de nem szeretnék visszahízni. Gőzöm sincs, ilyenkor mit szabad enni, mit nem.

2016. szept. 4. 21:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek felesleges vitákba keveredni, de versenyszerűen kickboxoltam 3 évig, azután pedig futsaloztam. Rengeteget túráztam és bicikliztem. Utána volt az elhízás, és utána újra futsalozni és boxolni kezdtem. Nem a semmiből izmosodtam meg. :)
2016. szept. 6. 15:11
 12/12 anonim ***** válasza:
A turazas es biciklizes aerob tipusu mozgasok, tehat nem segitik elo az izomgyarapodast. Lasd: rovidtavfutok: szeleshatuk, tonusos, nagyobbdarab emeberek. Hosszutavfutok: vekony, gizdak.
2016. szept. 6. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!