Kicsit fogyás, kicsit öltözködés egy lent leírt testalkathoz. Tudnátok segíteni?
Én nagyon duci lányka voltam, mígnem elkezdtem sportolni. Bár eleinte nem törődtem az étkezéssel, így elég édekesen festettem, mert nyomtam a felüléseket, futottam, így tehát nem fogytam, csak vastagodtam. AMikor aztán elkezdtem a csirkemell diétát, meglepően vékony lettem, amit naponta vagy öt ismerősöm megjegyzett, viszont én is és ők is úgy vettük észre, hogy minden elcsalt nap, minden zsír nekem nem a hasamra ment már, hanem a lábamra. A helyzet azóta szépen javul, azért meglátszik a sok edzés, de az a gond, hogy csak rövidnadrágban. Ha felveszem a hosszú gatyát, már nem látszik izmosnak, inkább zsírosnak. A vádlim felépítése egyébként PÉntek ENikőjéhez hasonlít, belül izmos: [link]
Csakhogy nyilván a lánynak azért sokkal szebb, és formásabb, nem vagyok egy fitness modell :D
Ehhez kapcsolódóan több kérdésem lenne:
Ha van egy lány, akinek látszik, hogy lapos a hasa, viszont nagy a vádlija, megmondanátok róla, hogy sportol, és az edzés végett olyan, amilyen nem pedig a más végett? (Pl: [link] baloldali. Nyilván ez is Enikő, és persze nem ennyire tökéletes a hasam, de az alkat itt a lényeg)
Hogyan kell kihangsúlyozni ekkora vádlikkal az öltözködésemmel, hogy edzek?
Miről lehet észrevenni?
Az első kérdésedre nem tudom a választ, látnom kellene...
Ha tetszenek a vádlijaid, és szeretnéd, ha látszanának, viselj olyan szoknyát, amiben látszanak, vagy leggingset, vagy nadrágból olyat, ami max. térdig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!