Szerintetek ez sokat árt?
Figyelt kérdés
egy csomó ideje sportolok,meg odafigyelek a táplálkozásomra, és ezért vékony, szálkés vagyok. most viszon egy 7-8 napot ki kell hagynom a tornázással, mert mandulagyulladásom van, és nem is azt eszem, ami egészséges, hanem amit meg tudok enni (ropi, reszelt alma).szerintetek elhájasodok? (nem eszek sok ropit, csak attól félek, hogy izomból fogyni fogok, hájból meg nem, és ettől majd hájasabbnak fogok kinézni) bocsi, ha hülye a kérdés, de tökre félek:S L152010. ápr. 21. 19:06
1/6 anonim válasza:
Egy hét nem a világ vége.
egyél pl müzlit,joghurtot,ha a ropi megy,ezt is meg tudod enni,vagy leveseket...
2/6 anonim válasza:
Tényleg hülye kérdés, ilyenekre nem is szoktam válaszolni, de mivel nagyon ráparáztál kivételt teszek :) 7-8 nap alatt nem fogsz zsírosodni, és izmot sem leépíteni. Max vizet veszt a szervezeted, ha nem iszol eleget. 0,5-1 dl vizet igyál meg testsúly kilogrammonkét. Nem lesz gond, nyugi!
3/6 A kérdező kommentje:
ok, köszi mindkettőtöknek:) sejtettem,hogy hülye kérdés, csak tudod, olyan furcsa, hogy most csak fekszem, eddig meg edzettem, meg minden...aranyos vagy, hogy kivételt tettél:)
2010. ápr. 21. 19:57
4/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. :)
Gyógyulj meg!
5/6 anonim válasza:
Szivesen :) Tudom hogy fura, meg rossz érzés. Nekem ízületi gyulladás miatt maradt ki 2x2 hét edzés, a végén már martam az arcomról a bőrt :SS De muszáj kibírni, mert ha betegen edzel akkor lassabb a gyógyulás, nem is bírod annyira meg újabb betegségeket, sérüléseket kockáztatsz. Inkább egy hét rendes pihenés, aztán minden mehet tovább :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi, aranyosak vagytok:)
2010. ápr. 22. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!