Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki hasonló cipőben jár?

Van aki hasonló cipőben jár?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos,alakom jó!viszont a hasam mint aki terhes,szültem már,de előtte is volt hasam.mit egyek hogy az le menjen.(igen,felülèseznem kène stb..de se kedvem se energiám a gyerek mellett.:) )
2016. aug. 30. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Ne felülésezz hanem fuss mivel ez égeti legjobban a kalóriát és ugye helyi zsírégetés nincs ha futsz nem lábról fogysz ha felülésezel nem hasról hanem mindenhonnan lassabb ütemben, csak felüléssel nem izzadsz tehát nem égetsz elég kalóriát viszont futásssal igen.

2. Ha se kedved se energiád(ezek ugye csak kifogások) akkor mi a francot akarsz? Van mit fejbe helyre tenned.

2016. aug. 30. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

nem lehet csak egy testrészről zsírt leadni. ha felülésezel, és megerősödik a hasizmod, csak jobban ki fogja tolni a hasad, ha nem adod le a zsírt.

vannak mozgásformák, amik nagyon jó fogyasztó hatásúak, azokat érdemes csinálnod. úszás, futás, túrázás, sétálás. utóbbi akkor jó, ha nagyon nem megy a sport, és valahol el kell kezdeni. a másik nagyon fontos dolog a diéta.

ha úgy érzed, hogy nincs elég energiád, akkor az étkezéseden változtass először. élj egészségesebben, egyél nagyon sok alacsony glükémiás indexű zöldséget, sovány húst, halat. kerüld a lisztet, a cukrot, az édesítőket. a tejtermékeket is, ha érzékeny vagy rá.

2016. aug. 30. 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen.futassal nincs bajom:)csak nem gondoltam h jóbb hasra mint a felules
2016. aug. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!