Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy adhatnék le 2 nap alatt...

Hogy adhatnék le 2 nap alatt 5 kilot, csak a hasambol?

Figyelt kérdés

Suliig szeretnek leadni 5kg-t. Lehetseges ez? Most jottem ra, hogy igazan elkezdhetnek tornázni, mert nyaron feljott par kilo :'( es van a suliban egy fiu, akinek szeretnek imponalni. Nem szeretnem, hogy meglassa a nagy hasam.

Esetleg otletek, trukkok?

Lehet kicsit buta kerdes, de megkoszonem a NORMALIS valaszokat!!

15/L

2016. aug. 29. 21:54
1 2
 1/18 anonim válasza:
78%
Ez sajnos lehetetlen:( kezdj el sportolni es napi 5x kisebb adagokat(az se mindegy mit) enni es hidd el fogyni fogsz :) ha 5 kilot leakarsz adni mindenkeppen legalabb 1 honap kell...ajanlom a zold teat az allitolag hasban fogyaszt vagyis inkabb a vizet kihajtja...ha zavar a hasad addig probalj meg olyan polojat hordani.. Lehetoleg ne feszulost :)
2016. aug. 29. 21:58
 2/18 anonim ***** válasza:
21%

Szia :)

Velem is hasonló volt tavaly, én úgy fogytam le hogy 3 napig csak almát ettem ( 5-öt egy nap) de sztem bármiylen gyümölccsel működik kivéve a banánt mert az hízlal, plusz emellé sok vizet ittam, hogy kibírjam :D

Nagyon nehéz volt de hat az eredményes fogyásnak ez a titka ha keveset eszel fogysz :D

Szóval hajrá én szurkolok neked :D

14/L

2016. aug. 29. 21:58
 3/18 anonim ***** válasza:
38%
2 nap alatt 5 kg lehetetlen. A kilókban az a baj, h sokkal egyszerűbb őket felszedni mint leadni. Figyelj oda az étkezésre, akkor is ha suliba jársz és rendszeresen sportolj ha teheted. A tesi alóli felmentéseket pedig kerüld ha egészséges eredményt szeretnél! :)
2016. aug. 29. 21:59
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

5 kg-ot sehogy sem fogsz tudni leadni 2 nap alatt. Ahhoz, hogy a hasad lejjebb menjen kevesebbet kell enned, és sportolnod kell (futás, bicajozás+ha izmosítani szeretnél akkor hasizom gyakorlatok). Akkor viszont le fog menni máshonnan is, csak hasról nem fogsz fogyni. Kicsit elkéstél ezzel, de ha elkezdesz rendszeresen sportolni és odafigyelsz az étkezésre (kenyér helyett abonett, sok zöldség, semennyi nassi) akkor pár hónap alatt szép alakod lehet :)

15/l

2016. aug. 29. 22:00
 5/18 A kérdező kommentje:

1.Biztos lehetetlen?

Azert megis jo lenne :(

Koszi szepen a valaszt!!! :3

2.Az alma az tenyleg hatasos?

2016. aug. 29. 22:02
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
2.hozzászóló: Bocsi, de az egy ideiglenes megoldás is HA megoldás. A gyümölcsökben rengeteg a gyümölcscukor és egyáltalán nem egészséges ennyit bevinni a szervezetbe. A normális diéta során is meg van adva,h milyen napszakban milyen gyümölcsöt lehet enni (általában délelőtt) és ráadásul az alma az egyik "legveszélyesebb", mert hirtelen megemeli a vércukorszintet, majd le is dobja, ami éhséget idéz elő. Ergo, fél-1 óra múlva megint a hűtőt nézegeti az ember és talán jobban bezabál mintha normális étkezést alkalmazott volna...
2016. aug. 29. 22:03
 7/18 A kérdező kommentje:

Hat, ha most meg nem is, de legalabb lesz valtozas!

Koszonom a gyors valaszokat!!! :3 <3

2016. aug. 29. 22:04
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

Hát nekem egyszer sikerült. Benyaltam valamit, amitől 2 napig f*stam és hánytam, időnként párhuzamosan a kettőt. :D

Hát lement az 5 kiló 2 nap alatt, de nem ajánlanám a módszert, és én sem direkt csináltam.

9/18 anonim ***** válasza:
34%

2.vagyok

Nekem hatasos volt az alma

Tudom hogy gyumolcscukor de annyit amit megettem ehes voltam de az akarateromnek koszonhetoen fogytam tole :)

10/18 anonim ***** válasza:
54%
És azóta tartottad is a súlyt? :) Mert ennek a valószínűsége szerintem nagyon kevés... Amint átállsz a rendes ételekre már hopp, vissza is jött :D
2016. aug. 29. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!