Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » étkezési zavar kezdete lenne?

étkezési zavar kezdete lenne?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm elkezdett fogyókúrázni (158cm,20 eves,lány 67kg) nemis volt ezzel semmi gond,es meg most sincs mert jelenleg az ideális súlytartományba esik. Viszont mióta leadott 12kg ot (55kg) azóta már valahogy nem úgy fogyózik mint eddig. Eddig valamilyen szinten félválról vette mostmeg már feszült,ideges ha netán picit is hízott,es ez az egésznapját behálozza,viszont nem ugy eszik mint pl egy anorexias es nincs bűntudata ha eszik

Viszont tagadja a családja elol,hogy fogyózik azt mondja ő nem fogyozok csak ugy valamitol lefogyott,csak nekem vallotta be. Hozzátette hiába fogyott le ő ebből semmit se lát azt mondta ugyanolyan epp mint a fogyás elott,amipersze nemigaz

2016. aug. 24. 08:14
 1/2 anonim ***** válasza:
egy picit annak tűnik, de szerintem ez sok fogyókúrázónál meg van, hogy egy kicsit mániákussá válnak, talán a sikerélmény hatására, talán mert fél, hogy visszahízik és elvész a befektetett energia, stb. Illetve a testkép is lassan formálódik át, hiszen ő nap, mint nap látja saját magát, így kevésbé érzékeli a változást. Most az 55 kg ennyi centihez jó, bár testalkat függő, az is lehet, hogy még van rajta pár plusz kg. Mindenképp figyelj oda rá, hiszen te vagy a legjobb barátnője, ez is szép tőled, hogy most aggódsz érte. szerintem még nem biztos, hogy gond van. de ha folytatódik ez a folyamat és nem áll le, akkor tényleg állj ott és "tarts tükröt neki" most a szó átvitt értelmében.
2016. aug. 24. 08:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszonom hogy valaszoltal

Persze mindenkepp :)

2016. aug. 24. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!