Milyen fogyókúrát csináljak? 16/L (bővebben lent)
Figyelt kérdés
84 kg vagyok,régen sokkal kevesebb voltam és jo alakom volt..de most hirtelen nagyon meghiztam:(..legalább 14 kg-t le szeretnék adni.Tornázni heti 3-4x tudok bent dvdre+hétvégén el tudok menni futni.90 napos fogyókúrát hallottam hogy jo,de ismerősöm is sulyproblémás és 4 kg-t fogyott tőle,utána megállt a fogyás.
Milyen fogyókúrát csináljak mellé?
2010. ápr. 20. 09:22
1/1 anonim válasza:
semmilyent - változatos étkezés, figyelj a kalóriákra =egyél 10-15%-kal kevesebb kalóriát, mint amire szükséged van, de figyelj arra mit eszel, ne szemetet, hanem teljes kiőrlésű termékeket, sovány húst, sovány tejtermékeket sok zöldséget, gyümölcsöt....esetleg járj bringával suliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!