Rocker Mila kérdése:
Kidudorodó hasat hogy lehet "eltüntetni"?
Figyelt kérdés
Egy hónapja 50kg voltam, és nagyon nagy hasam volt, ezért elkezdtem edzeni (hasprések fél órán át, futás 1,5km) de nem nagyon használt. Ezért elkezdtem egészségesen kajálni (csak víz, zöldségek, néha gyümölcs, csirke hús...) de ettől csak a bordáim kezdtek el látszódni, és fáradtabb és nyűgösebb lettem. Elkezdtem gyalogolni hétköznaponta úgy 13,5km gyalogolok, utána megnyugszok. Aztán biciklizni is szoktam, rollerezni, és a haspréseket is erősebben kezdtem el csinálni. Az alhasam mégy mindig előreáll. Pedig már 40kg vagyok. Lehet ez genetika? Anyukám 170cm és 85kg, apukám 178és 90kg, én 170cm és 40kg, de az előreálló hasam nem tűnik el.2016. aug. 19. 15:19
1/5 anonim válasza:
Jujjj. Nagyon-nagyon sovány vagy!!! Ez már nagyon durva!
Lehet
- rossz tartás
- puffadás a rossz táplálkozástól
- alultápláltság (láttál már éhező afrikai kisgyereket? nekik is van pocakjuk)
- valami nőgyógyászati gond
Először is egyél normálisan, érj el egy normális súlyt.
Mivel ennyire sovány van, akár anorexiás is lehetsz, lehet, hogy testképzavarod van. Szóval én azt sem zárnám ki, hogy tök normális hasad van, csak te látod nagynak.
2/5 anonim válasza:
170cm-hez a 40kg nagyon kevés. Minimum 50-nek kéne lenned, felejtsd el a fogyókúrázást, mert pár éven belül a szerveid bánják.
3/5 anonim válasza:
Ez eléggé durva.
Az első leírta a lehetséges okokat.
4/5 anonim válasza:
Gyenge a hasfalad, nem tudja bent tartani a belső szerveid, ezért kidudorodik. Mint írtad kilátszanak a bordáid tehát zsír sincs rajtad, tehát nem fogyókúráznod kell. Ahhoz hogy az edzés használjon, nem diétás étrend kell, mert így nem tud erősödni az izom. Tömegnövelő étrend plusz edzés, bár akkor már nem csak hasra kéne edzeni, hanem teljes testre.
5/5 anonim válasza:
Itt egyértelműen nem a zsírral van gond, mert nagyon sovány vagy. Olyan vagy, mint a felpuffadt hasú afrikai gyerekek. Meg kéne tudnod, mitől puffadt fel a hasad és edzened kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!