A terhesség utáni pocakot csak felülésekkel lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Vagy van más is? Szívesen kipróbálok mást is. Igazából feszes mardt a hasam, régebben is rengeteg felülést csinaltam, mert sajnos mindig hasra hízok. Igaz csak 3 hónapja szültem, de olyan a hasam, mint egy 4-5 hónapos terhesnek. :/2016. máj. 20. 21:30
1/5 anonim válasza:
A felüléseknek nincs köze a hason lévő zsírhoz.
2/5 anonim válasza:
A felülés egy sz@r gyakorlat. Szétcseszi a gerincet. Hasprés, lábemelés, lebegő ülés menjen. A zsírégetéshez pedig diétázni kell. A fent említett gyakorlatok csak erősítik a hasizmot (ami szülés után egyáltalán nem hátrány), de fogyni nem lehet vele. Egyébként jól teszed,ha nem csak a hasizmot edzel,hanem a teljes testet.
3/5 anonim válasza:
Szia. Hasizom erősítésre én leginkább lábemelést ajánlanék, nekem az jött be. Ha erősíted az izmot, akkor feszesebb lesz a hasad, nem lesz "renyhe", de ha zsír is van rajta, akkor azt aerob edzéssel, és diétával tudod eltüntetni.
4/5 anonim válasza:
Azt is érdemes megnézni, hogy nincs-e szétnyílva a hasizmod (rectus diastasis-ra keress rá), magadnak is tudod ellenőrizni, ha megfeszíted a hasizmod. Fekve jobban tapintható, ha szétnyílt. Ilyenkor speciális gyakorlatokra van szükség, a youtube-on van fent sok-sok videó. Az alapból sem jó felülés csak ront a helyzeten. A terhesség utáni pocakot pedig csak diétával lehet eltüntetni, jól írták a többiek.
5/5 anonim válasza:
Hasat csak diètával lehet eltüntetni. Mivel nincs helyi zsírègetes, felülèseket csinàlhatsz több szàzat, ertelmetlen lesz+gerincedet is taccsra vàgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!