Hogy fogyhatnék le IZOMBÓL?
ronda vastag combom van nagy seggem túl sok izom van rajtam nagy a seggem már tőle és undorító (nem zsírtól..) . Tehát hogy fogyhatnék le izomból?
lesz@rom azokat hogy hülye vagyok nem kellene abból így néz ki jól Ez van így érezném jól magam.
amilyen most: [link]
amilyet szeretnék: [link]
#11: Megértelek valahol, de ez nem női logika, ez ÍZLÉS. Nekem pl. C-s mellem van, semmi bajom vele, de boldogan elcserélném kisebbekre. Míg másnak minél nagyobb kell... Csak mert valami a többségnek vágyott dolog, az adott ember még utálhatja.
Nekem még tetszenek is az izmok, akkora bicepszeket akarok, amekkorák csak jönnek naturálban - de az elérhető izmos láb nekem nem tetszik és egyáltalán nem akarok kinézetre kifejezetten izmos lábat. Csak azért edzek rá, mert mindenre kell, az egységesen erős testhez láb is kell. A vádli lehet nagy, de az igazán izmos combok nem tetszenek, ilyen az esztétikai ízlésem. A logikának a világon semmi köze nincs hozzá.
Más kérdés, hogy extrém szkepticizmussal fogadom a túl izmos emberek szövegeit, de vannak mozgásformák, amik mellett hihető, hogy sok izom jött fel.
# 12: persze, oké, ízlés, csakhogy elég valószínűnek tartom, hogy az ilyen esetekben nem az illető egyénileg kitalált ízlése a motiváció, hanem az, ami ömlik a korosztályos újságokból, ahol nagyon intoleránsak a kicsit is izmos lányokkal szemben. Nem egy cikket olvastam már, ahol kigúnyolják őket, sőt, valami külföldi színészpalánta képét azzal a szöveggel, hogy micsoda férfiasan izmos lett, miközben egy tökátlag csaj volt, és a forrásmegjelölt cikkben sem esett egy szó sem izmoktól.
btw nagy bicepsz, nagy vádli, c-s mell, kis comb, érdekes összeállítás lehet :D érdekelne egy ilyen nő, főleg, hogy én speciel az izmosabb karokért vagyok oda. Nagy szomorúság, hogy az még ritkább a lányok közt, mint az izmos láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!