Szerintetek 170cm magassagnak a 61 kilogramm megfelel?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 22:03
1/8 anonim válasza:
Testzsírszázalék s ízlés kérdése, de csak a számok alapján OK.
2/8 anonim válasza:
Persze, egy 61 kilós, formátlan, sorvadt izmú ember lényegesen jobban néz ki, mint egy 62 kilós sportos...
3/8 anonim válasza:
Nagyjából oké. Én is ugyanennyi vagyok, jó lenne lemenni 57 kilóra, de lejjebb nem, mert azalatt már nagyon gebe vagyok, de mindenki más alkat.
4/8 anonim válasza:
Én 176 cm magas vagyok és 63 kg. 2 éve 58 voltam, akkor sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, de most mégsem fogyni szeretnék, hanem izmosodni. Fenékre és combra gyúrok.:D 20/L
5/8 anonim válasza:
Ez kortól függ! Mert idősebben öregít a túl vékonyság... 64kg -mal vagyok vékony derekú, izmos és mellem is van (nem szilikon) 58kg-vékony volt a combom és semmi mellem... 42-vagyok de nagyon könnyen izmosodom és súlyt is könnyen adokle ha kell.
6/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha löttyedt, semmi formájú vagy, akkor nem.
Ha izmos, akkor igen.
7/8 anonim válasza:
170 cm . Lekell venni belőle a 100-ast, plussz mêg 5 vagy 10 kg-ot,erre nem emlékszem pontosan. Szóval ha 10-et is,akkor is teljesen jó a testsúlyod a magasságodhoz. 60 kg min. 65-ig nagyjából teljesen jó! Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!