Sajnos le kell nyomnom tiz kilót. Rizs kérdés. Mi a különbség a barna rizs, és a hántolatlan rizs közt?
Figyelt kérdés
Mindig összemossák a leirások. Mintha ugyanaz lenne. A barnarizst már megvettem, és nem izlik. Nem lehet puhára főzni stb. Akkor létezik hántolatlan rizs is?2016. aug. 17. 08:53
11/18 anonim válasza:
Legfinomabb szerintem a basmati.
12/18 anonim válasza:
Finom a jázminrizs, de abban van a legtöbb kalória.
13/18 anonim válasza:
Egyel bulgurt azt is ugy kell fozni mint a rizst egy bogre bulgur ket bogre viz. De van meg sok egeszsegesebb alternativaja a rizsnek: kuszkusz (arra csak forro vizet kell onteni es lefedve allni hagyni 10 percig) , hajdina, koles, quinoa.....stb...
15/18 anonim válasza:
ja nem, várjál. a barna rizs egy rizs fajta. a hántolatlan rizs pedig minden olyan rizs, amiről nincs leszedve az a rostos rész. de amugy a barna rizs az ugye hántolatlan, mert attól barna hogy rajta van a külső rétege, amiben a rost és a vitamin van
16/18 anonim válasza:
Most ezt a kérdést minek kiemelni újra és újra?
17/18 A kérdező kommentje:
Szerinted már kaptam egyértelmü választ???
2017. jan. 20. 08:40
18/18 anonim válasza:
sokkal tovább kell főzni a barna rizst, mint a simát, és soha nem lesz olyan puha. legalább fél óráig hagyd párolódni lefedve, úgy meg lehet enni.
Egyébként én is kínlódtam ezzel, úh áttértem a bulgurra, az nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!