Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek anorexiás?

Szerintetek anorexiás?

Figyelt kérdés

Lehetséges,hogy valaki alkatilag,csak a genetika miatt ilyen sovány legyen? Vagy anorexiás lenne? Régebbi képeken(2014-es)"ducibbnak" tűnik(akkor is full vékony volt),de most nagyon piszkafa.Ráadásul a kép kövérít tudtommal,ő meg azokon is csak 40 kilónak néz ki..Lily Rose Depp: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(az utolsó kép őszi,a többi a közelmúltban készült)

Még ha egyedül szerepel egy fotón,csak-csak elmegy,de mikor más ember is van mellette..

2016. aug. 15. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezt sosem lehet megmondani. Vannak trükkös betegségek. Azért ha valaki vékonyabb, mint pár éve, az gyanús, de ezzel együtt is lehet rá más magyarázat.

Van egy youtuber, akinél extrém nagy a gyanúja kb. mindenkinek, hogy anorexiás, főleg mert kerüli a témát, mindig körüljárják a dolgokat, behozva ismerősöket s az jön ki, hogy extrém nehéz tutira megmondani valakiről, hogy az, ha nem vallja be.

2016. aug. 15. 23:15
 2/9 anonim válasza:
77%
Igen elképzelhető hogy az
2016. aug. 16. 00:18
 3/9 anonim válasza:
#1. Melyik az a youtuber? :)
2016. aug. 16. 05:29
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem egy csontvaz az elson cicije is van...a kesobbin picit veknyabb de nem beteg anorexiasnak nez ki...termeszetesen szuper vekony a csaj de nem lila a szeme alatt,az en szemmmel nem tunik betegnek,a hajon konnyen latszana-hullana nem lenne fenyes-...nyilvan nem eszik sokat azert ilyen vekony,mint latod egy zeros kola van a kezeben kb lehet az az ebede mert nincs kedve enni...nyilvan nem bulemias(direkt hanytatas),az anorexia az etvagytalansagot jeloli szval ilyen szempontbol a nincs kedve enni a holgynek akk sulyt fog vesziteni a "taplalekdus zero kola" mellett...egyszeru biologia ranezni a kepre es azt megallapitani h na ez a csaj nem ket tanyer porit eszik ejszaka
2016. aug. 16. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Én imádom az ilyen cdajokat, a kedvenc pozitúrám, ha a lábai közt átnyúlok, a tarkóján átkulcsolom a kezem ès úgy adom meg neki kőkeményen hátulról... ez csak ilyen hópihékkel kivitelezhető...
2016. aug. 16. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Eugenia Cooney 3-s
2016. aug. 16. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom.Írják,hogy lehet,hogy alkati dolog,de az kizárt,hogy valaki tényleg rendesen eszik,nem sportolja agyon magát,és ilyen "alakja" van(ez már nem igen nevezhető annak).Egyre soványabbnak néz ki,ahogy telik az idő.Tény,hogy vékony alkat,tényleg az,de azért ez elég túlzás,ahogy kinéz.:/ Remélem azért helyrejön.:)
2016. aug. 18. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nála soványabb vagyok, mégsem vagyok anorexiás. Más bajom sincs, már sokszor kivizsgáltattam. Van akinek ilyen a genetikája. Nem hogy anorexiára, még betegségre sem feltétlenül kell gondolni. Ezt döntse el orvos, részletes vizsgálatok alapján.
2016. szept. 24. 19:08
 9/9 anonim válasza:
Van róla cikk, hogy anorexiás és kórházban is volt.
márc. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!