Hogyan vegyem rá, hogy fogyjon?
Van egy barátnőm, kedves, értelmes teremtés, csak sajnos eléggé túlsúlyos (170cm/115-120kg). -Csokifüggő, egyszerűen lételeme az édesség, sajnos azt hiszi, ha diétás édességet, Norbi termékeket, vagy zsírmentes-gumicukor, meg hasonló ocsmányságokat fogyaszt az majd segít a helyzetén...
Amúgy mással is baj van, pl. nem érdekli, hogy áll a haja, anyukája öltözteti-azért 24 évesen ez szerintem nem jó. Soha nem volt még dolga a másik nemmel.
Most abban reménykedik, hogy kap egy futógépet, és az majd CSODÁT művel, de már van otthon nekik egy ellipszis-és egy lépcsőgépük is...Azt sem használja.
A többi barátnője, meg adja alá a lovat, "jaaj nem kell fogynod, jó feneked van", elhalmozzák édességgel, stb.
Egyszer elvittem futni, akkor is sírva fakadt, mert kifáradt. De mégis, hogy vegyem rá, mert már engem zavar külseje?!
Nekem volt egy hasonló kaliberű ismerősöm, próbáltuk mi is rávenni, hogy tegyen valamit. Az volt a legrosszabb, hogy elkezdtett úszni, diétázni, ez ment egy ideig, majd kiderült, hogy hazudott nekünk a nagy fogyókúráról. Egyszer amikor vendégsébe voltam nála, kidobtam valamit a szemetesbe, és teli volt csoki, csipsz papírokkal...
Azóta sajnos csak romlik az állapota.
16:34
Megpróbálom, letöltök vmi egészségügyi filmet, aztán ajánlom neki. Köszi!
16:49
Ő a szüleinek füllentett így. Pl. volt, hogy meghívott vendégségbe, betárazott csokis kekszet, csokit meg gumicukrot. Az egészet ő ette meg másfél óra alatt, majd amikor megérkeztek a szülei, és az apja kérdőre vonta, közölte, hogy "de hát elfeleztük". Amikor kérdőre vontam, sajnáltatni kezdte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!