Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Becsúszott pár olyan nasi ami...

Becsúszott pár olyan nasi ami nem kellett volna. Nagy baj?

Figyelt kérdés

tudom hogy nem kellett volna de mivel még ma nem volt meg az 1200 kcl gondoltam belefér. :// Rosszul gondoltam?:((

Reggeli: pár db szeder

Ebéd: natúr csirkemell (100g), barna rizs (50g)

Vacsora: natúr csirkemell (50g)

És becsúszott nap közbe egy kis ropi (50g) és egy kis győri kakaós keksz (10 db) ://

2016. aug. 13. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha koplalsz, ne csodálkozz rajta, hogy nasizol.
2016. aug. 13. 21:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem koplalok. De a kérdés továbbra is az hogy baj e.
2016. aug. 13. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:

De, koplalsz. 1200 kalória alatt koplalásnak számít, és bár, hogyan is számolod ez ha eléri a 600 kalóriát, már nagylelkű voltam.

Lefog lassulni az emésztésed -és ha majd normálisan kezdesz el enni, akkor úgy fogsz hízni, hogy egész nap csak salátát eszel. Ugyhogy a helyedben, étrendet cserélnék.

2016. aug. 13. 21:51
 4/10 A kérdező kommentje:
és ha ugyanezeket, de többet ennék belőlük, úgyis jó?
2016. aug. 13. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Többet kellene enned az egyszer biztos. Legalább az 1600 érd el,mert az alatt magadnak teszel rosszat. Ebből ehetsz többet az jó, viszont vacsorára valami szénhidrátot kéne még enned. pl zöldségek. Meg amúgy is zöldségeket muszáj lenne enned
2016. aug. 13. 22:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom de a zöldségektől szó szerint hányok. Nem bírom őket megenni, így azt hanyagolnom kell.
2016. aug. 13. 22:19
 7/10 anonim válasza:
Jézusom
2016. aug. 13. 23:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát most mért? Nagyon próbálkoztam megszeretni, de egyszerűen utálom... ://
2016. aug. 13. 23:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Első körben jobban próbálkoznék. A répatorta sem megy le? A cukkinis sütik sem (elég jellegtelen, így édesbe nem raknám, de sósak is léteznek)? Rizsbe csempészve, rántottába keverve SEMELYIK zöldség sem? Annyira sokfélék, soknak alig van íze, mások édesek...etc. Hogy egyiket se szeresd, akárhogyan is van elkészítve, az elég durva.

Ha végképp nem megy a zöldség, akkor pedig keményen utánanéznék annak, hogy mivel lehet pótolni (az tuti, hogy lehet, még növények nélkül is végig lehet élni egy életet egész rendesen, csak necces. zöldségek nélkül bizonyára egyszerűbb, még ha nekem, a zöldségimádónak nehéz is elképzelni az ilyesmit. túl hasznosak amellett, hogy finomak). Semmiképpen nem bolti lisztes vackokat ennék koplalásban, ez így tuti tápanyaghiányos étkezés...

2016. aug. 14. 23:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Már ennél jobban nem tudok próbálkozni. És nem egyiket se, sehogy sem. Bár lehet még megpróbálkozok a salátával, hiszen annak nincs igazán íze ugye? Én meg azt nem tudom elképzelni hogy valaki szeresse ezeket az undorító izéket..://
2016. aug. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!