Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma reggelire egy kis adag...

Ma reggelire egy kis adag hagymásvért ettem egy kis szelet barna magvaskenyérrel. Ezt nem kellett volna?

Figyelt kérdés
Még most kezdem a diétát, a kenyeret elakarom felejteni, csak néhanéha ha muszáj akkor is csak 1-két barna magvaskenyeret. Nem ezt akartam ma reggelizni, dehát ez volt
2016. jan. 16. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Még el sem kezdted, de màr csaltàl. Ergò fejben mèg nem dőlt el hogy akarsz e vàltoztatni. Ha eldöntötted volna, màst ettèl volna. Tudom miről beszèlek. Amíg csak halogattam, nem fogytam. Tavaly június 26. òta àtalalultam. 98.5 kg-rol most vagyok 75.5 kg. Fejben dől el. Csaló nap nèha belefèr, de nem az elejèn.
2016. jan. 16. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

A súlyvesztés semmi máson nem múlik, csak és kizárólag a kalória deficiten. Azaz kevesebb kalóriát vigyél be a szervezetedbe, mint amennyit felhasználsz.

Ergo, ha a hagymás vér/barnakenyér kombó mellett a további kalóriabevitel nem éri el a felhasznált mennyiséget, akkor jó vagy. Hosszútávon az sem probléma, ha egy-egy nap túlléped az ideálisat.

2016. jan. 16. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért csalt volna? Illetve ha neki szent, sosem sérülhető alapelv, hogy nincs kenyér, akkor csalt.

Mindenki maga dönti el, hogyan akar fogyni. Csak mert egyesek mindenféle érdekes elveket írnak elő maguknak, attól még én mehetek az egésszel szembe és fogyhatok úgy. A kenyér minimalizálása szép gondolat, ebbe belefér a kenyér s még ha el akarja hagyni, de "néha muszáj", akkor is komoly lépés, hogy keveset evett. Hogy ez csalás vagy nem, az eléggé elvi kérdés, a kérdező döntse el, hogy neki ez mi és számára gond-e.

A kalóriadeficittől fogyunk, bár ebbe egyeseknél belekavar az, hogy mit eszik. Jó, szinte mindenkinél, max. máshogyan :) Én pl. tipikusan éhes leszek a szénhidráttól, de van kivétel. Viszont cukrokkal is ugyanúgy fogynék, ha a deficit ugyanakkora (egyszer nem voltam éhes cukrosabb étrend mellett sem, akkor kitapasztalhattam ezt). S van, aki mindig gyors szénhidráthegyekkel és zsírral fogy.

2016. jan. 16. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!