Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon dagadt vagyok hogy...

Nagyon dagadt vagyok hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
Tudtok ajanlani tippeket hogy fogyjak le?165-167 cm 48 kg 14L
2016. aug. 12. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne fogyj le, szerintem megfelelő súlyod van a korodhoz képest. Inkább feszesíts, ha lötyög rajtad valami akkor kezdj el sportolni. De ne akarj pálcika lenni.
2016. aug. 12. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz, es mondd el neki, hogy nem tudsz mit kezdeni a tulsulyoddal, irjon fel egy dietas etrendet. Ha felhivja a szuleidet es elkuld a pszichiatriara ne lepodj meg! Ugyanis oda valo vagy! Jobban tenned, ha az anorexias beauty bloggerek meg fashion bloggerek kepenek a nezegetese helyett talalnal magadnak valami ertelmesebb elfoglaltsagot, mert csak azok az anorexias p'nak miatt vagy elkepesztoen buta! Talan hanytatas meg fosatos pirulak es hajeves helyett jobban tenned, ha sportolnal! Eppen zajlik az olimpia, nezd azt es talalj egy sportot, ami tetszik, aztan abba melyedj el! Meg a tanulas sem artalmas ... Talan megtanulni egy masik nyelvet is szep dolog!
2016. aug. 12. 17:15
 3/7 A kérdező kommentje:

2 valaszolo tanulok sportolok es olvasok is minden nap

Nem nezegetek anorexias blogokat.tudom mi az es en nem vagyok az

2016. aug. 12. 17:19
 4/7 anonim válasza:
Nem kell lefogynod, és nagy valószínűséggel anorexiás vagy.
2016. aug. 12. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Jelentkezz a szüleidnél egy pofonért, hogy észhez térj!
2016. aug. 12. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Jöttem megnézni szkeptikusan, hogy mi lehet az a nagyon dagadt, 165/65? Á, nem, rosszabb, egy vézna, aki csontváz akar lenni.

NEM vagy dagadt, sem kövér, de még normális is csak jóindulattal, inkább vékony cérnaszál lehetsz ilyen számokkal (nem látlak, így lehet, hogy kislánynak pont jó vagy, de a vékonyság tuti). Teljesen értelmetlen fogynod.

2016. aug. 12. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez ügyben keress fel egy jó pszichológust!
2016. aug. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!