Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fél év alatt le tudok fogyni...

Fél év alatt le tudok fogyni 4 kg ot?

Figyelt kérdés

2016. aug. 9. 20:11
1 2
 1/11 anonim válasza:
55%
Akár egy hónap alatt is, még az is egészséges.
2016. aug. 9. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Elvileg igen, de te nem fogsz.
2016. aug. 9. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Ki tudja? Nekem 2 éven át nem ment le közel sem ennyi, jó étrenddel, s a jó módszer ismeretével, ráadásul valamirevaló éhség nélkül. Aztán valami moccant a fejemben, illetve befejeztem a gyümölcsszezont és most megy. Érdekes dolgok ezek.
2016. aug. 9. 21:09
 4/11 crudy ***** válasza:
35%
Lehet h azért kezdtél el fogyni mert befejezted a gyümölcs evést. A gyümölcs egyáltalán nem diétás kaja.
2016. aug. 9. 21:35
 5/11 anonim válasza:
nekem 1,5 hét alatt sikerült! Neked is menni fog,ne add fel!
2016. aug. 10. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
#4: Nem azért, ketogénben sem fogytam s rövid ideig napi egy kiló gyümölccsel is, ez a többi ételen múlik. A gyümölcs nem akadályozott, de akkor már ettem rizst és zabot is bátrabban, ezáltal a szénhidrátbevitelem durván megnőtt, míg a zsír és a fehérje maradt, ahol mindig is volt. S ha a kevés ch-val sem fogytam, akkor a sokszorosával pláne nem, habár aktívabb lettem. Ez a magyarázat, teljesen világos. Hogy milyen ételeket eszem kalóriadeficitben, az a fogyás szempontjából teljesen mindegy. Most már jóllakás szempontjából is eléggé az. Az egészség legyen meg, ha befér, jöhet bármi, nem akadályoz.
2016. aug. 10. 14:00
 7/11 anonim válasza:
Szia. Nekem egy het alatt sikerult 3 kgt leadni most jarok 49 kg.nal
2016. aug. 10. 17:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Persze. De akár 2 hónap alatt is.
2016. aug. 13. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, ez reális célkitűzés. Sok minden függ egyébként attól is, hogy jelenleg hány kg vagy, ez nem elhanyagolható szempont. Ha van rajtad súlyfelesleg, 4 kg valóban lemehet akár egy hónap alatt is, de ha minimális a súlytöbbleted, lassabban fogsz fogyni. Saját tapasztalat: közel 20 kg feleslegnél először heti 1 (néha icipicit több is, mint egy kg) ment le. Aztán ahogy egyre kevesebb lett a plusz, úgy már egyre nehezebben mentek a kg-k is. Most 53 kg vagyok, szálkásítok, sokat edzek, nekem 4 kg nem is tudom hogy mennyi idő alatt menne le... De mostanában heti már csak 20-30 dkg-okat fogyok, szép lassan (ami nem is baj). Tehát summa summarum: ha van rajtad "husi", könnyen lemehet, fél év alatt bőven, de 1-1,5 hónap alatt is. Ha minimális a "husi", akkor nehezen, lassabban fog menni.
2016. aug. 14. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves 4.!

Ugyan nem diétás kaja a gyümölcs, viszont a szervezetnek szüksége van rá. Ha a reggelihez, tízórai társítjuk, és leginkább a nap elején fogyasztjuk az ideális szénhidrát mennyiségünk java részét, este felé pedig a fehérje kerül túlsúlyba, akkor nincs probléma. A lényeg valójában az, hogy annyit ch-ot fogyasszunk, amennyi valóban szükséges, és azt a szükséges, ideális mennyiséget ne édességekből, hanem tápláló falatokból (például, de nem kizárólag gyümölcsökből, különféle teljes kiőrlésű gabonákból) szedjük össze.

2016. aug. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!