Ki fogyaszt gyógyvizet hashajtás céljából?
Figyelt kérdés
Mikor mennyit, milyet isztok meg és mikor jön meg a hatása?#diéta #fogyókúra #fogyás #székrekedés #hasmenés #anyagcsere #hashajtó #gyógyvíz #Hunyadi János gyógyvíz
2016. aug. 9. 20:04
1/3 anonim válasza:
Anyám szokott ilyet inni, mert nem érti meg, hogy normálisan kéne táplálkozni. Fogalmam sincs mennyit,de szerintem rajta van az üvegen.
2/3 anonim válasza:
Jó esetben az, akinek székrekedés miatt szüksége van rá.
A fogyáshoz pont nincs köze.
3/3 anonim válasza:
Én évekig mindennap ittam Ferenc Jóskát. Még külföldi utra is magammal vittem. Aztán jött egy betegség, és a viz is gyanuba került. Igy elhagytam, és mit ád Isten, önállóan is tudok WC-zni. Nem hiányzik. Mellesleg naponta ittam reggel éhgyomorra, kb 2 dcl-t. Azért éhgyomorra, mert akkor nem kell sokszor visszajárkálni WC-re. és ugye dolgozni is el kell menni. Egyébként tulsulyos vagyok, és egy dekát nem fogytam tőle, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!