Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két év alatt mennyit tudok...

Két év alatt mennyit tudok fogyni?

Figyelt kérdés

165cm/65kg vagyok, tudom, hogy ezek csak számok, de soha se sportoltam, szóval ennek nagy része háj.

Szeptembertől megyek vissza koliba, és ugye ott azt kell ennem, amit adnak. Úgy megtudom oldani, hogy ha mondjuk rántott halat adnak rizzsel, akkor a halat megeszem, aztán eszek valami zöldséget hozzá, de mindig nem fogom tudni kihagyni az étkezést, mert ugye olyan heti 2000 forintból kell gazdálkodnom, nem akarom jobban lehúzi a szüleimet. Ez így lehetséges? Meg ugye heti/ 5x testnevelés óránk, mellé mit sportoljak? Tudnátok valami edzéstervet küldeni, lehetőleg bentit?:) 16/L

2016. aug. 5. 13:07
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

Valami ilyesmi alakot szeretnék. Ezt hogy? :D

2016. aug. 5. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Annyi szénhidrát kell, ami a rizsben van. Csak ne nassolj sok édességet, édes üdítőt.
2016. aug. 5. 13:34
 3/5 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
istenem......kocka has meg sok izom egy nőnek...undorito..nem kell annyi izom de azért persze legyen...sportolo akarsz lenni hogy ilyen akarsz lenni?magasságodhoz viszonyits,azaz -100 = 65..és ennek a 10%a még , azaz - 6.5... most az a fél kilo nem ér semmit,azaz 59kilonak kellene lenned,ha ez izom,akkor jo...bent...hát hasprés..fekvőtámasz(az is edzi a hasat nem csak a kezet..sőt mellizmokat is)..15 / F...egyél amit akarsz csak ne egészségtelen kaját...napi 3x...nem muszaj figyelni igy a karolirakat meg minden ilyen baromság...meg ilyen hülyeség h fiatalon fogyokura nem is szabad...edzeni kell kö keményen gyakran és kész is van mások tudod sokan nem tesznek a joert és mozognak hanem ehelyett fogyokuraznak a sok eszükkel....mindig a magasságodhoz mérd asulyod és ne koplalj mint a mai tinik 90en valahány %a holott 3%uk kövér...de most egy nőnek kocka has...hát sztem nem szép...lehetsz jo alaku de nem muszáj bot láb meg ilyenek...ezeket felejtsd el ha esetleg észben tartod csak nem irod ki ide...
2016. aug. 5. 13:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Undorító? Mégha neked nem is tetszik, de szerintem ez túlzás. Szerintem még Toldi Zsuzsa alakja is szép, de hát kinek mi.

A nyáron is nagyrészt vizet ittam, néha megettem egy csokit, de ez max. havonta fordult elő 1x-2x, de akkor sem táblásat. Zöldséget, meg gyümölcsöt ettem sokat, de még így se mentem 1200 kalória felé. A húsokat amúgy se szeretem, csak a halat, meg csirkemellet, a tésztákat is elhagytam, de csak egy kiló ment le. Tudom, hogy a sporttal volt a gond, mert nem sokat mozogtam, napi tíz perc séta és ennyi. Nekem olyan kellene, ami mindenhonnan égeti a kalóriát, mint futás, csak utána szeretnék izmot növelni.

2016. aug. 5. 13:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Ėn úgy olvastam, hogy a diéta jobban befolyásolja a fogyást, mint a mozgás.
2016. aug. 5. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!