Két év alatt mennyit tudok fogyni?
165cm/65kg vagyok, tudom, hogy ezek csak számok, de soha se sportoltam, szóval ennek nagy része háj.
Szeptembertől megyek vissza koliba, és ugye ott azt kell ennem, amit adnak. Úgy megtudom oldani, hogy ha mondjuk rántott halat adnak rizzsel, akkor a halat megeszem, aztán eszek valami zöldséget hozzá, de mindig nem fogom tudni kihagyni az étkezést, mert ugye olyan heti 2000 forintból kell gazdálkodnom, nem akarom jobban lehúzi a szüleimet. Ez így lehetséges? Meg ugye heti/ 5x testnevelés óránk, mellé mit sportoljak? Tudnátok valami edzéstervet küldeni, lehetőleg bentit?:) 16/L
Undorító? Mégha neked nem is tetszik, de szerintem ez túlzás. Szerintem még Toldi Zsuzsa alakja is szép, de hát kinek mi.
A nyáron is nagyrészt vizet ittam, néha megettem egy csokit, de ez max. havonta fordult elő 1x-2x, de akkor sem táblásat. Zöldséget, meg gyümölcsöt ettem sokat, de még így se mentem 1200 kalória felé. A húsokat amúgy se szeretem, csak a halat, meg csirkemellet, a tésztákat is elhagytam, de csak egy kiló ment le. Tudom, hogy a sporttal volt a gond, mert nem sokat mozogtam, napi tíz perc séta és ennyi. Nekem olyan kellene, ami mindenhonnan égeti a kalóriát, mint futás, csak utána szeretnék izmot növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!