Hogyan kezdjek az egészhez?
Én egy hete kezdtem el a saját diétámat igazából nem követek étrendet vagy ilyenek de ez nagyon bejött:
-Az Aldiban lehet kapni ilyen bio rudakat amibe semmi kcl nincs, laktató és még finom is. Én erre cseréltem le a kenyeret.
-A krumplit, tésztafélét teljesen kivontam de ha te tudod szabályozni hogy mennyit eszel belőle akkor nincs hátránya :D
-Ha hirtelen megéhezek akkor mindig iszok egy pohár vizet aztán eszek egy müzliszeletet vagy gyümölcsöt, zöldséget...
-Tényleg nagyon fontos a testmozgás szóval járj el futni vagy biciklizni vagy szeretettel ajánlom blogilates youtube videóit nem nehezek, rövidek szóval párat megcsinálsz és jó vagy...
Igazából gondolj arra ha elkezded hogy az első nap a legnehezebb mindig de utána fokozatosan könnyebb lesz...kitartás és szurkolok:)
Eloszor vegyel egy elo nehany papirt, es egy tollat. Ird ki magadbol miert szeretnel lefogyni, milyen alakra vagysz, miert fontos ez neked vagy csak nehany gondolatot...tudom, talan kisse elvontnak tunik de mivel egy fogyas testi-lelki atalakulast jelent (ahogyan a hizas is), fontos.
Aztan pedig, erdemes elkezdeni egy naplot, amibe felirod hogy mit eszel egy nap (nem kaloriaszamolast ertem ez alatt). Nehany nap alatt szerintem rafogsz jonni mik a te "gyengesegeid" es akkor jon elo egy ujabb lista. Pld. Ha neked ez a feher kenyer, akkor a sor masik vegebe odairhatnad hogy ezt barna kenyerrel fogod helyettesiteni.
Amugy kezdesnek egy nehany napos tisztitokurat ajanlok.
Tisztitokura lehet egy hetveges leves-turmix kura, ami kitisztitja a testedet es elindit a dietan. De nem hetekben, hanem 1-2 napban gondolkozz.
Amit en ajanlok:
Zoldsegleves (csak le), etkezesenkent egy cseszevel es ha megehezel fel csesze zoldseg (pld repa), apritva.
Ezt a 2. nap estejen pedig egy grillezett csirkemell (12-6 dkg), egy kis salataval.
Egy masik -enyhebb valtozat-:
5 napos kura, reggeli-ebedre egy csesze natur (hazi!!!) joghurt 1 db gyumolccsel, vacsorara csirke vagy pulyka, zoldseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!