Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 22 kg fogyás minél hamarabb?

22 kg fogyás minél hamarabb?

Figyelt kérdés
22 kg szeretnék fogyni. Arra szeretnélek kérni titeket hogy egy normális étrendet írjatok össze nekem ami nálatok bevált. Azt is hogy milyen időközönként kellene mozognom és hogy mit és azt is szeretném megkérdeznj hogy tudnátok-e ajánlani fogyókúrás könyveket amik segítenek pozitívan gondolkodni és kitartani. Nagyon sokat keresgéltem az interneten de eddig semmi sem vált be. Szeretnék nagyon hamar több kilót is leadni. Segítsetek légyszíves
2016. júl. 26. 21:07
 1/8 anonim válasza:

Nagyon hamar ne akarj fogyni, amugy sem fog menni.fogd vissza a cukrot lisztet.sok fehèrje, víz.

Ès rengeteg kitartás!!havi 3-5 kg a normális lehet az 5 nem is.

2016. júl. 26. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Body.builder.hu vannak etrendek testepito cikkek tippek

Vagy a sarga kapszulara keresel ra googlera

2016. júl. 26. 21:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Gyógyszereket nem szükséges írni mert azok használata nélkül szeretnék lefogyni! Köszönöm

2016. júl. 26. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Hanyszor irjam le hogy az egy konyv?
2016. júl. 26. 22:04
 5/8 anonim válasza:
Nègyes😂😂😂😂😂😂😂
2016. júl. 26. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy egy könyvből tudnál kitartást szerezni. Inkább nézz a saját életedbe. Ott van az a srác/lány aki tetszik és biztos mennyivel több esélyem lenne nála, ha jól néznék ki. Vagy vegyél egy szép ruhát, ami tetszik és a cél, hogy beleférj...

A saját dolgaink sokkal jobban ösztönöznek, mint mások. Én beleszerettem egy srácba, amikor elmondtam neki mosolyogva lerázott, aztán 20 kilót fogytam most meg én mondtam neki mosolyogva, hogy bocsi. Olyanok is megjegyzik, hogy jól nézek ki, akik eddig azt hittem azt se vették észre, hogy élek.

2016. júl. 27. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyorsan nem fog menni.

Én pont 22 kilót fogytam, 8 hónap alatt.

Ez azonban nem volt folyamatos , volt, hogy egy hónapig semmi, majd egy héten lement 2 kilò is. Az elejèn több is, bár az víz meg minden màs .

Én spec nem sportoltam, de a bőröm nem lóg, de nem is fogytam gyorsan. Talán szerencsés vagyok , na meg fiatal. Szóval ideális esetben sport mellett kene fogyni.

2016. júl. 27. 10:50
 8/8 Rayna ***** válasza:
Nekem 26 kg fogyás a célom. Eddig ebből 9 kg jött le, tehát a nagyja még hátra van, de lassacskán haladgatok. Jó lenne gyorsan fogyni, de nem éri meg, nem kockáztatnám se a bőröm, se az egészségem. Ez a tempó nekem kényelmes, nem kell sanyargatnom sem magam, anélkül is ha lassan is, de jönnek le a kilók. Ezért én csak annyit teszek, hogy többször eszek kevesebbet, számolom ezeknek is a kalóriáit, hogy ne lépjek át egy bizonyos limitet. Mellette heti 3x tornázok itthon. Mióta ezt csinálom, érzem, hogy több az energiám, és jobban érzem magam. Már csak azt várom, hogy a tükörben is jobban lássam az eredményt. (:
2016. júl. 30. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!