Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni egy pár...

Hogyan tudnék leadni egy pár kilót még a nyáron? 15/l

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az iskolai időszakban felszedtem egy pár kilót, és sikerült most nyáron még többet felszedni. Naponta 2 órát szoktam futni. Reggelt 9kor eszem általában valami teljes kiőrlésű kenyeret paprikával,retekkel,paradicsommal+teát vagy kakaót iszom mellé. 2kor szoktam ebédelni, és mindig figyelek hogy annyit egyek amennyi kell, nem zabálom fel a hűtőt :D Ez után szoktam elmenni futni. Majd 7kor vacsorára joghurtot szoktam enni.

Tavaly 164-166cm voltam és 49kg

Most szintén 164-166cm vagyok de 59kg .-.

A többiek szerint jó alakom van, viszont én érzem hogy van rajtam némi felesleg. Esetleg tudnátok valami tornát vagy fogyókúrát ajánlani? :)

Előre is köszi ha válaszolsz! :)

2016. júl. 26. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! :) Ha gondolod, írj privátot, ide hosszú lenne leírnom, mit lehetne csinálni.
2016. júl. 26. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Monjuk kezeltesd az anorexiadat. Ha ilyen sullyal nagynak erzed magad, ott gondok vannak.
2016. júl. 26. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Elmondom en roviden is sarga kapszula szepen bepakolod belole az infot a fejedbe es csinalod nem kell ide dieta meg lesz egy kis formad is nem csak vekony leszel
2016. júl. 26. 18:19
 4/9 A kérdező kommentje:

#1:írtam privit! :)

#2:vagyok anorexiás

2016. júl. 26. 18:20
 5/9 A kérdező kommentje:
#3:köszi, kapszulákat kihagynám inkább ha lehet :D
2016. júl. 26. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Az eszeddel is gond van az egy pdf letoltod es kesz vagy megveheted konyvbe 3500ft
2016. júl. 26. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
A sárga kapszula nem egy bogyó, hanem egy könyv...
2016. júl. 26. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:

ez nem sok amit eszel úgy hogy még mozogsz is, de az 59 ahhoz képest sok

nem eszel-iszol sok cukros dolgot?

2016. júl. 26. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Most én se tudatok mindent b@sszus :D

Utolsó: Nem. A szénsavas dolgokat mellőzöm, sózni semmit sem sózok, zsíros kajákat kerülöm. Csoki max havonta 1-2x

2016. júl. 27. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!