Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sose lesz már nagy mellem? 16/L

Sose lesz már nagy mellem? 16/L

Figyelt kérdés
Februárban elkezdtem fogyókurázni. 170 cm hez 64 kg voltam most vagyok 58-59 kg. Normális ütemben fogytam. viszont ami zavar hogy a 85C-s mellemből lett 75Cs. (nem nem voltak háj melleim régen) Az a kérdésem hogy ezekután ha megtartom nagyjábol ezt a sulyom még nőni fog a mellem vagy már ekkora marad? szomorú vagyok nagyon hogy elfogytak és csak reménykedni tudok hogy ez változni fog mert ugye 20 éves koromig még nőhet csak nemtudom hogy igy fogyó után is fog e.
2016. júl. 25. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy nőni fog. Ha hízol, terhes leszel, változó korba lépsz, akkor változhat még.

De nem igazán értem a kérdésed.

A számok alapján a hátad kisebb lett 10 cm-rel (85-ből lett 75) viszont a kosár maradt C. Vagyis a melled nem lett kisebb.

C egyébként sem számít kicsinek. Az A kicsi, B átlagos, C közepes, nagyobb.

2016. júl. 25. 15:34
 2/9 A kérdező kommentje:
azért egy 85Cs melltartónak nem ugyanakkora a kosármérete mint egy 75Csnek. eddig a 85C be volt szép dekoltázsom 75C be pedig körübelül csak a meltartó látszik
2016. júl. 25. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Majd lesz :) Inkább írj nekem
2016. júl. 25. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:

valszeg nemlesz.

én 85/B vagyok, mégsem sírok. :) 16/L

2016. júl. 25. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:

"viszont a kosár maradt C. Vagyis a melled nem lett kisebb."

Tévedés, a kosárméret aránylik a hátmérethez, plusz egy számban mínusz két kosárméretet jelent, azzal azonos méretű.

2016. júl. 25. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Azert a c mar nem kis meg jo volt az a 64 kg nem sok az 170 cmhez de nem valoszinu hogy no max ha visszahizol
2016. júl. 25. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták, relatív a kosárméret jelzése, ezért van, hogy van, akinek nő a kosármérete fogyáskor, ez humoros, s viszonylag ritka is.

Azt nem tudom, ebben a korban nőhet-e még a mell, én annyira nem reménykednék, de a C azért nem kicsi s legalább nem csökkent a kosárméreted, van, akinek azt teszi. Ez van, kinek ilyen a genetikája, kinek olyan.

2016. júl. 25. 18:22
 8/9 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de pont ebben a korban nem kéne fogyókúrázni, amikor fejlődik a nőies tested.
2016. júl. 26. 08:02
 9/9 anonim válasza:
Egyrészt manapság mindenki teljesen meg van hülyülve, mindenki ugyanúgy akar kinézni. Lemész egy konditerembe és látod a sok önbizalomhiányos hülyét. Egy dolgot értek el ezzel a folyamatos fogyni vágyással az pedig az hogy lelkinyomorultak lesztek teljesen. 8 éve edzem és mostanra eljutottam oda hogy lemegyek a terembe és látom hogy kinek mi a motivációja, és szinte mindenki megakar felelni a másiknak, ez nagyon vicces egyébként. Én imádom a teltebb nőket de igazából nem ez számít. Az hogy te 16 évesen eljutsz ide hogy "fogyókúrázol" mondjuk ahelyett hogy rendszeresen sportolnál és normálisan táplálkoznál, ez szánalmas. Az meg még inkább problémás, hogy alapvető hiányosságaid vannak ami az emberi testet és annak biológiáját illeti "nem nem voltak háj melleim régen" illetve "20 éves koromig még nőhet" amikor ugye minden 4.osztályos kisgyereknek is tudnia kéne hogy a mell alapvetően zsírszövetekből épül fel és a nők ha jól tudom kb. 26 éves korukig fejlődnek, a férfiak pedig 23 éves korukig. Nagyon rossz úton jársz. Nem az a NŐ aki úgy néz ki, az maximum nemében nő, de egy magasabb szinten valójában az a NŐ aki tiszteli, becsüli magát, és nem gondolja az hogy a melle az ami meghatározza őt. Te mennyire tiszteled magad ha 16 évesen siránkozol nagyobb mellek utána és fogyókúrázol?
2016. júl. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!