Miért nem ül sose senki mellém a buszon?
Figyelt kérdés
Max akkor ülnek ha már minden egyéb hely foglalt..Igazabol nem zavar vagy ilyesmi csak nem értem.2015. nov. 27. 15:54
1/13 anonim válasza:
Ha úgy nézel ki, mint egy csöves akkor érthető, vagy akkor is ha nagyon kövér vagy és nem férnek el melletted.....
3/13 anonim válasza:
Színesbőrű jövevény izé mellé én sem ülök.
4/13 A kérdező kommentje:
Egyik se jellemzo ram... :/
2015. nov. 27. 16:10
5/13 anonim válasza:
Lehet csak általánisságban nem vagy szimpatikus másoknak, vagy komor, szomorkás, kicsit depis látszatod van. Amikor én depis voltam, nem üllt mellém soha senki, inkább álltak, nem vicc!!!
6/13 anonim válasza:
Összetenném a két kezem, szerintem ez nem probléma, ez ünneplésre ok.
7/13 A kérdező kommentje:
6 os: Hát mondast valamit,de azért annyira depressziós nem hiszem hogy vagyok :/
7 es: Én is örülök általában neki,mert azért úgy kényelmesebb, de azért néha az ember fia elgondokodik azon hogy vele van e a hiba :/
2015. nov. 27. 17:03
8/13 A kérdező kommentje:
Egyel megcsúztam: 6 os az az 5 os es a 7 az a 6 os
2015. nov. 27. 17:04
9/13 anonim válasza:
ennek inkább örülj... én is ha van szabad kettes-négyes ülőhely oda ülök le nem pedig oda ahol már ül valaki. Nem hiszem hogy veled lenne a baj :)
10/13 anonim válasza:
Általában a következő okok miatt nem ülnek le valaki mellé az emberek:
*ha valaki túl szép: sok önbizalom hiányos fiú van, aki egy bomba csaj mellé egyszerűen fél leülni, nem vicc
*ha valaki túl rideg és érdekes figura (pl. én bőrdzsekiben 5 centis szakállal)
*és ha valaki tényleg nagyon igénytelen külsejű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!