Hétfőn (04.19. ) szeretném elkezdeni Béres Alexandra 21 napos intenzív diétáját. Valaki nem csatlakozna?
Olvassátok el és ha valakinek van kedve akkor jelezzen vissza...Örülnék neki ha tudnánk tartani a kapcsolatot közben! :)
Fanni...na most már ezt is tudom.:) Én Andi volnék.
10:02-höz szólnék. Na majdnem egy cipőben járunk.:D Én is 163 cm vagyok csak az én kezdő súlyom egy nagyon picit volt kevesebb. Én 64kilóról kezdtem.55 szeretnék lenni azzal lennék igazán megelégedve.:)
olvastam a 21 napos étrendet!
Szerintem nem sokkal szigorúbb, mint ahogyan én csinálom a normál étrendet. Holnaptól 2. szakaszba lépek és végre ebédre enni fogok tésztát. Arra gondoltam, hogy csak ebédre ennék 1 közepes indexű kaját, egyébként alacsonyat eszek továbbra is. Így is meghalok éhen estére (6 után nem eszek, de próbálom tartani magam- ma elajándékoztam a szomszéd kislánynak az összes maradék (én nem ettem belőle)sütit, nehogy rávessem magam:-))))
Szia!
Érdeklődnék mi lett a 21 nap végeredménye, azóta sikerült tartani is?Köszi
Szia!
Én összesen 4,5 kilót dobtam le magamról és igen...hála nem szedtem vissza.:) Remélem nem is fogom. Nemsokára ismét belevágok egy ilyen kis kúrába. Nem volt vészes egyáltalán szerintem abszolút megérte!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!