Szeretnék 3-4 kg-ot leadni 5-6 hét alatt. Csatlakozna valaki? 16L
Sajnos alacsonyságom örököltem: 148 cm/ 47 kg.
Csipõm: 69,5 cm. Leginkáb hasból és fenékbõl kellene.
Az a probléma, hogy nagyon kevés a szabad idõm, igy amikor csak tehetem gyalogolok.
Ki csatlakozna hozzám akivel megoszthatnánk sikereinket/bukásainkat...
Elvileg az index alapján nem vagy kövér,először is legyen egészséges az önértékelésed!
Nekem a húgom 16 éves 165 cm és 65 kg körüli súlyából mindennapi futással(kb 30 perc) és odafigyelős étrenddel(megvonta magától az összes édességet,sosem várta meg a teljes jóllakottság érzését) sikerült neki bő két hónap alatt 57-re fogynia.Alkatilag keskeny csípőjű nem túl telt lány.
Ha kevés az időd próbáld meg a lesétált távot is inkább lefutni persze csak ha a körülmények lehetővé teszik és odafigyelni az étrendre de ne éheztesd magad!
Ha komolyabban akarod venni,akkor próbálj meg minden nap kb30-45 percet megszavazni otthoni edzésnek és persze figyelj az életmódodra.Például az éjszakázás és az ezzel általában együtt járó alkoholfogyasztás is eredményezheti a fogyás sikertelenségét.
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!