Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék iskolakezdésre...

Szeretnék iskolakezdésre lefogyni. Van valami tippetek? 15/L

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 164 cm és 60 kg. Nem vagyok az a vészesen elhízott kategória, de a vékonytól is nagyon-nagyon messze vagyok. A lábaim an block undorítóan hájasak, de a hasamra és a karjaimra is akad zsír bőven. Úgy tervezem, hogy szeptember 1-jéig leadok 6-kgot, úgy már vékony lehetnék. Eddig szinte semmit sem mozogtam, és az utóbbi időben elég sokat bűnöztem (cukros üdítők, édesség). Szóval mostantól majdnem minden nap elmegyek futni, és lényegesen kevesebbet fogok egyértelműen édes dolgokat fogyasztani (nyáron azért nem zárhatom ki teljesen őket az életemből, hisz nyár van, minden tök happy). És este már nemigen fogok semmit sem enni. Van valami tanácsotok, tapasztalatotok ezen a téren? És hugyan fogyhatnék le úgy, hogy ne hízzam vissza?
2016. júl. 24. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Adtunk volna de huly3 vagy meg a 60 se sok nem hogy az 53
2016. júl. 25. 22:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyszer írtam egy választ, ahol leírtam a tényleges súlyomat és magasságomat, és hogy nem vagyok megelégedve magammal, és mindenki elkezdett csesztetni, hogy mit akarok én. Pedig sok az 53, látnotok kéne :/
2016. júl. 25. 23:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Hat ha kuldesz kepet majd lattom
2016. júl. 26. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!