Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert ilyen a csaladom hozzaal...

Miert ilyen a csaladom hozzaallasa?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es mar sokszor mondtam nekik,hogy szeretnek egeszsegesen taplalkozni.Erre mindig azt mondjak h en mit fogyokurazok,hogy csak ilyen szarokat eszek(parolt zoldseg,tk kenyer stb.ilyenek azok a szarok)es egyek rendes kajat ,(ami naluk a hurka,kolbasz,rantotthusban kifullad)
2016. júl. 24. 13:13
 1/2 csontianyja válasza:

velem ugyan ez van és a legrosszabb mikor hozzák az édességet... én azt csináltam hogy mindig próbáltam mindent egészségesebbé tenni és kenyeret nem enni egyél keveset meg a toast kenyeret megtudod venni magadnak és azt eszel meg ha mozogsz akkor nem baj ha zsírosat eszel csak akkor annyit kell mozognod.

Nekem 2 év alatt 20 kiló mínusz ugyan ezzel a problémával de sikerült.:) Neked is sikerülni fog!!

2016. júl. 24. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:

A kolbász zöldséggel nem rossz, ha bírod a zsírt és a kevés szénhidrátot... Sokaknak megkönnyíti a fogyást ez a megközelítés.

De ha te szénhidrátos étkezésre vagy beállítva, annak nem tesz jót a sok zsír - bár le lehet mozogni azt is, de azért necces kombó.

Sajna sok család ilyen. Annyit tehetsz, hogy a lehetőségeid szerint követed a saját életmódodat és nem foglalkozol a beszólásokkal. Tudom, hogy nehéz, de mégis mit lehetne tenni?

Nem tudom, mi a bajuk a zöldséggel és a kenyérrel, ezek teljesen megszokott ételek. Eh.

2016. júl. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!