Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék kb.2 hét...

Hogyan fogyhatnék kb.2 hét alatt 4-5 kg ot?

Figyelt kérdés
165cm vagyok és 47 kg. A barátaim szerint így vagyok csinos, de szerintem a combom vastag, és a hasamon is va felesleg! :( nem kérdek értelmetlen válaszokat am 14 éves vagyok.
2010. ápr. 16. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
168 cm vagyok, és 75 kg, bár fogyózom, de rengeteg ember szerint csinos csaj vagyok. Szerintem ne fogyj!!!! Sportolj, akkor szebb lehet a hasad, combod.
2010. ápr. 16. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
167 centihez 47 kiló?? És még fogynál?? Neked orvos kell, nem fogyókúra. Szerintem jobb ha elmész egy pszichiáterhez amíg nem késő, mert teljesen tönkre fogod tenni magad, egy életre! Ezt halálosan komolyan mondom! Mindenképpen önértékelési problémáid vannak, ne akarj hozzá anorexiát is, mert ha elkezdesz fogyózni tuti az lesz a vége, ezt már most megmondhatom a kérdésed alapján.
2010. ápr. 16. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket.. nem, nem vagyok anorexiás, de a csontjaim vékonyak...
2010. ápr. 16. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Azon is lehet segíteni, és még nagyon szép formás is lehetnél. A megoldás súlyzós edzés. Elmész egy személyi edzőhöz, írtok egy edzéstervet, eszel rendesen a megbeszéltek szerint, szedsz vitamint, ásványi anyagot és meglátod milyen jó kis suna lesz belőled. A súlyzós edzés nagyon jól formál, igazán szép lesz tőle az alakod és a terhelés miatt sűrűbb lesz a csontállományod is. A súlyzós edzést végzőknek sokkal sűrűbbek a csontjaik, így erősebbek is. Az már csak hab a tortán, hogy ezzel a később kialakuló csontritkulás esélye is csökken. Egy személyi edző egy alkalomra kb 3000 ft, ennyit megér. Én mondjuk a magam edzője vagyok, de nem 2 perc volt mire teljesen tisztába kerültem a dolgokkal.

2010. ápr. 16. 19:40
 5/6 anonim válasza:
szerintem te már így is csonti vagy
2010. ápr. 17. 10:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csonti, hidd el!! Személyi edzőre vidéken nincs sok lehetőségünk, és anyukámék sem mennének bele!! :( :S
2010. ápr. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!