Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Abbahagyjam a diétám?

Abbahagyjam a diétám?

Figyelt kérdés

Csupán "csak" 4 kiló felesleg van rajtam,az is a hasamon,derekamon.

Már 20 napja diétázom, és edzem hetente 4-5x. 20 perc kardió, utána súlyzózom egyik nap felsőtestre, másik nap alsótestre, közepes súlyokkal 4x 15-ös ismétlésekkel.

Változást látok,az úszógumimból ment le,a karjaim,combjaim is feszesebbek, súlyban csak 1,5 kiló a 20 nap alatt,ami gondolom azért,mert mellette izmosodtam.

Viszont a hasamból alig ment le valami. Picit látszik,de nem olyan jelentős.Még mindig kidülleszkedik,ha ülök hurkás,abszolút nem lapos. Nem értem,20 nap alatt már onnan is kellett volna látványosabban fogynom.

Ilyen kis súlyból mennyi ideig tart fogyni?

Augusztus közepéig szeretnék lapos hasat.

Étkezésem:

R: fehérjeturmix rögtön edzés után,mert reggel járok éhgyomorra

T: 100 g csirke + rizs + zöldség

E: 100 g csirke + rizs + zöldség

U: 100 g csirke + zöldség

V: fehérjeturmix, 2 db 1000 mg-os c-vitamin

A rizs összesen 50 gramm (nyersen)

2016. júl. 21. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ne nyavajogj egész nap emiatt.Egyszer élünk nehogy sóvárogj már a finom ételek után.Tedd ezt én is ezt teszem. 158 cm 120 kg 11/L
2016. júl. 21. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne b@.ssz! Már húsz napja diétázol? És honnan tudod, hogy 4 kg felesleg van rajtad?

Majd négy hónap múlva gyere ide vissza, ha akkor sem látsz változást!

2016. júl. 21. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Elvileg akkor nem elég nagy a kalóriadeficit, azért nem fogysz tempósabban, nem amiatt a pici izom miatt, ami esetleg felment.

De ha alig eszel (amit írtál, az ugyancsak koplalós mennyiség, hacsak nem bitang sok zöldséget eszel), akkor nem értem, igaz, 20 nap nagyon kevés, a testsúly pedig úgyis ingadozik. De ha hirtelen csökkentetted le a ch-t, akkor csak vízből többnek kellett volna lemennie, mint másfél kiló...

2016. júl. 21. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de bele fogsz bukni ezzel a hozzáállással igen záros határidőn belül. 20 nap alatt ne várj csodát, gondolom a felesleged sem 3 hét alatt csusszant fel, hanem évek munkája van benne, na a leadás is kb ugyanennyi lesz. Nem valami változatos az étkezésed, ezt hosszútávon nem fogod tudni tartani, mert még pár hét és nem fogsz tudni rá sem nézni ezekre. Meg egyébként mi a francnak ennyi fehérje? Egyáltalán nem egészséges, még egy komoly testépítőnek is túlzás lenne, nemhogy egy olyan embernek aki eltornázgat otthon.
2016. júl. 21. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha abba akarod hagyni, miért kezdted el? Diétát nem 20 napra kell választani, hanem 20 évre!
2016. júl. 21. 23:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Mi az,hogy mi a francnak ennyi fehérje? ez 100 gramm fehérje,ami még így is kevés, mert 3-4 g /ts javasolnak. Nézz utána egy testépítő versenydiétájának,javaslom!

Plusz nem otthon alibizek a Rubint Rékára, hanem terembe járok és közepes súlyokkal edzem,mert nem egy egy üres tejes zacskónak szeretnék tűnni.

2016. júl. 22. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az helyzet hőbörgő kérdező, hogy a testépítők (még az olyan hobbisták is,mint én) életvitelszerűen csinálják ezt,nem 20 napig. Nyilván tömegnövelésnél lazább a történet, de egy versenydiéta min. 3-4 hónap. Én nem versenyzek, de mostani diétámat január 2.-án kezdtem...
2016. júl. 22. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!