Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A francbaa valaki nem tud...

A francbaa valaki nem tud valami hizó kurát ajánlani?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok é már elegem van ebből.

15 éves,lány, 169 cm, 48-5o kg :D

2010. ápr. 16. 16:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

sztem is mázlista, én most épp diétázom...este 22:46 van, és egy grillcsirke, töltöttkáposzta, kolbász, franciakrémes, csoki és még sorolhatnám mi jár a fejemben....ha a te cipődben járnék, simán bevághatnám ezeket bármikor, sőt még jót is tenne.:)

24/l

2010. ápr. 16. 22:47
 12/13 anonim válasza:

A hugom most 20 éves, 166/42 kiló.

Németországban lakik, az anyja elvitte "hizókúrába", mert nagyon sovány. Ott nem hizott inkább még fogyott 30 dekát :))). Ő már félig-meddig belenyugodott.

2010. ápr. 16. 22:53
 13/13 A kérdező kommentje:

:))) :))) ezjó.

De én elég sokat eszek ....de soha nem reggelzitem,és van amikor 1o orait sem eszek,csak ebéd és vacsora....:D

Lehet hogy ez a baj? én szerintem hajlmos lennél a hizára csak a franc tudja mivel....:( köszii az eddigi segitséget.

2010. ápr. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!