Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudtok errol a liverol?...

Cintuskaa kérdése:

Mit tudtok errol a liverol? Valakinek hasznalt? Vki tud ar alatt eladni ilyet?

Figyelt kérdés
Kivancsi lennek velemenyekre. Mert en 19eves vagyok 163cm koruli es 78kg. Megyek meg mar mentem 1000+1 orvoshoz. Fogyni szeretnek. A hormon vizsgalatom tokeletes. A pajzsmirigyem is. Probaltam dietakat semmi eredmeny. Tornaztam sokat. Meg tornazok is. Biciklizek mindennap. Napi 10orakat dolgozok. (nem ulo munka) es megis semmi. A csipombol szeretnek fogyni. Nagyon nagyon. Meg a combombol es a hasambol. Alig eszek. Kb 1 nap 1 szendvicset eszek. Nem vagyok ehes se. Meg undort is erzek az etel irant.
2016. júl. 19. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Itt vannak az alapok :

[link]

Helyi zsírégetés nincs. Hogy honnan mennyit fogysz,genetika kérdése. Ne gondolj az evésre undorral! Az evés szükséges funkció. Így tudod táplálni a tested. Már ha persze olyat eszel, amiben van is hasznos tápanyag.

2016. júl. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!