Fogyni konnyen?
Na szoval elkezdtem fogyozni
Eddig ugy,hogy:
-futok
-nem eszek annyit mint eddig,oda figyelek mit eszek
-iszok citromos-fahejes-vizet
-es a hasamra foliat tekerek
Igazabol uszogumim van hasamon meg derekamon attol szeretnek megszabadulni minel elobb + majd ha kesz mindenhol feszesedni akarok
SEGITSETEK LECI
Negativ embereket leszarom
Es nem szeretnek ilyen bogyokal fogyni
"es a hasamra foliat tekerek"
Ez nagy hiba!!! A fóliával való érintkezés köztudottan hízlal!
A fogyókúrák kategóriában próbálkozz, ott talán többen tudnak segíteni :)
Egyébként a sporttal jó úton haladsz, ajánlom a szakképzett edző által vezetett edzéseket! A társaság is nagyon motiváló tud lenni. Én atletizálok, ha gondolod, szívesen írok pár gyakorlatot neked, ami segíthet :)
Könnyen fogyni? Nem hiszem. Nekem legalábbis minden fél kilóért meg kell harcolni. Nem nevezném könnyűnek.
A Fogyáshoz 5 dolog kell.
-személyre szabott jól beállított diéta/étrend/életmódváltás
-mozgás
-idő
-türelem
-kitartás
Ennyi.
Szerintem nem mindenkinek válik be ugyanaz az étrend, ugyanolyan szabályok betartása, nem mindenki szereti ugyanazt a mozgásformát. Ki kell tapasztalni.
Mindenkinek nagyon koszonom a segitseget!! :)
Azt hallotam ,hogy a citromos fahejas viz zsiroldo+szeklet gyorsito :/
A foliat meg hogy minnel jobban izzadok tole annal kevesebb a zsir
Izzadáskor víz távozik a szervezetedből, nem zsír.. jobb, ha tudsz róla..
Zsír egy módon tud távozni a szervezetedből, fizikai igénybevételkor a szervezeted lebontja (ha nincs elég glükóz a véredben), majd oxidálódik a tüdődben, Co2-vé meg nemtom mivé elég, és lényegében kilélegzed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!