Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz hogy zold teaval konnyen...

Igaz hogy zold teaval konnyen lehet fogyni? Probaltatok mar?

Figyelt kérdés
ha igen legyszives irjatok meg hogy naponta mennzi adagot erdemes inni belole
2009. okt. 5. 16:07
 1/6 anonim válasza:
32%
Szia! Én úgy csináltam, hogy általában esténként ittam egy bögrével, meg mikor éhes voltam és már nem akartam enni, evés helyett. Meg közben mozogtam is elég sokat (minden nap hegymászás), így fogytam 8 kilót kb 5 hónap alatt. (Végül 46 kiló lettem, ezért abbahagytam.)
2009. okt. 5. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Jo, rendben, de ha a koffintöl nem tudsz aludni,akkor ne idd este!

Itt egy cikk: [link]

2009. okt. 5. 16:23
 3/6 anonim válasza:

Remélem nem keserítelek el, de a fogyás nem megy magától, és nincsenek csodaszerek. Sportolni kell, mozogni kell, másképpen nem megy.

Hogyan lehet sportolni? Fuss, az a leghasznosabb. Először csak gyors séta, aztán mindig gyorsítani. Ha meg nem akarsz futni, akkor sokat, de sokat sétálj.

Sokat segít az is, ha mértékkel eszel. Mindent lehet enni, csak kevesebbet. És a legfontosabb: ne higyj a trendi női magazinoknak.

2009. okt. 10. 01:11
 4/6 anonim válasza:
Én probáltam a zöld teát fogyokuraként,szerintem inkább méregtelenitésre jo.Erős hashajto hatást tapasztaltam,lehet hosszutávon hasznos de elég kellemetlen.Én inkább ajánlanám hogy étkezés előtt fél orával igyál meg egy kiskanál alma ecetet,ez elősegiti a könnyebb emésztést és zsirégető hatásu.Sok sikert a fogyáshoz!
2009. okt. 10. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat:)

Mondjuk nekem a zold teatol nem megy a hasam, gond ez?

2009. okt. 11. 08:42
 6/6 anonim válasza:
Nem hiszem h gond lenne ,gondolom mindenki szervezetére másképp hat...
2009. okt. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!