Igaz hogy zold teaval konnyen lehet fogyni? Probaltatok mar?
Figyelt kérdés
ha igen legyszives irjatok meg hogy naponta mennzi adagot erdemes inni belole2009. okt. 5. 16:07
1/6 anonim válasza:
Szia! Én úgy csináltam, hogy általában esténként ittam egy bögrével, meg mikor éhes voltam és már nem akartam enni, evés helyett. Meg közben mozogtam is elég sokat (minden nap hegymászás), így fogytam 8 kilót kb 5 hónap alatt. (Végül 46 kiló lettem, ezért abbahagytam.)
2/6 anonim válasza:
Jo, rendben, de ha a koffintöl nem tudsz aludni,akkor ne idd este!
Itt egy cikk: [link]
3/6 anonim válasza:
Remélem nem keserítelek el, de a fogyás nem megy magától, és nincsenek csodaszerek. Sportolni kell, mozogni kell, másképpen nem megy.
Hogyan lehet sportolni? Fuss, az a leghasznosabb. Először csak gyors séta, aztán mindig gyorsítani. Ha meg nem akarsz futni, akkor sokat, de sokat sétálj.
Sokat segít az is, ha mértékkel eszel. Mindent lehet enni, csak kevesebbet. És a legfontosabb: ne higyj a trendi női magazinoknak.
4/6 anonim válasza:
Én probáltam a zöld teát fogyokuraként,szerintem inkább méregtelenitésre jo.Erős hashajto hatást tapasztaltam,lehet hosszutávon hasznos de elég kellemetlen.Én inkább ajánlanám hogy étkezés előtt fél orával igyál meg egy kiskanál alma ecetet,ez elősegiti a könnyebb emésztést és zsirégető hatásu.Sok sikert a fogyáshoz!
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
Mondjuk nekem a zold teatol nem megy a hasam, gond ez?
2009. okt. 11. 08:42
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem h gond lenne ,gondolom mindenki szervezetére másképp hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!