Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltátok már a zumbát?...

Próbáltátok már a zumbát? Hogy vált be? Lehet tőle fogyni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én nem mentem külön ilyen edzésekre, csak itthon próbálkoztam a videókkal (mindegyik részt kipróbáltam), nagyjából 2 héten keresztül folyamatosan (majdnem minden nap), de egy ideje már elő se vettem.(igyekszem mindig másmilyen videókra tornázni, hogy ne legyen annyira unalmas.)

egyébként rendesen megmozgat, vannak benne intenzívebb részek is, úgyhogy nyugodtan válaszd azt tornaként, segíteni fog a fogyásban. :)

2010. júl. 11. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Nekem csalódás volt. Salsázom egy ideje, szeretem a latin táncokat, boldogan töltöttem le, hogy végre táncra mozoghatok, de egy végtelenül lebutított, a latin táncokra legfeljebb halványan emlékeztető koreográfia volt. Inkább aerobik, mint tánc.
2010. júl. 11. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én és az egyik barátnőm már 2 hete minden nap megcsináljuk a sclupt and tone és a cardio partyit és szemmel láthatóan mindketten feszesedtünk, mellékesen nem eszünk sem cukros sem lisztes termékeket és napi 3 liter víz mellé 3 csésze zöld tea társul.

A te helyedben és is így csinálnám első héten ne várj nagy változást majd idővel:D

Én imádom, és szerintem az alapokat igenis megtanítja kezdőnek, és nem egy salsa bajnoknak:D

2010. júl. 12. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
minden olyan mozgás jó amit 1 órán keresztül csinálsz lehetőleg heti 4 alkalommal. lehet az zumba, rock and roll, discozenére táncolás, a lényeg az hogy folyamatosan viszonylag pörgősebben mozogj..
2010. júl. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!