A biciklizés valóban jó sport ha fogyni szeretnék?
Július első hete óta diétázom, mennek is le a kilók de meguntam a tornázást és olyan sportot szeretnék csinálni, amit élvezek is. Minden nap kimennék biciklizni 1-2 (esetleg 3) órát, de ez hatásos? Nekem olyan könnyű mozgásnak tűnik a biciklizés, ráadásul ha biciklizek pl 1 órát akkor nem folyton tekerek, hanem megtekerem, megyek, megtekerem megyek... bocsi ha hülyén írom le :D
Tehát fogyhatok tőle? Egyébként 20 kg túlsúlyom van, ha ez számít valamit (kalóriafelhasználás pl)
Versenyszerűen kerékpároztam, úgyhogy biztosan mondhatom, nem olyan könnyű az. Főleg, ha feltekersz valami hegyre. Plusz ilyen apróságok,hogy az első egyórás tekererés másnapján nem fogsz tudni ráülni a nyeregre, mert feltörte a sejhajod. Szokni kell.
Na de a kérdés,ami felmerűl bennem: a biciklizést mennyi idő után fogod megunni, ha a tornát két hét alatt sikerült?
Nálam a bringa a favorit.
Persze megfelelő étrend mellett.
Igen, én is mindig csodálom, hogy ilyen könnyű valami kalóriát éget... S 3 sebességes agyváltóssal megyek hegynek fel is (persze nem nagyon erős emelkedőn).
Bár 40 km-es teljesítménytúra fagyban a Magas-Bakonyban is sok kalóriát éget és az is könnyű, sőt élvezetes, még akkor is, ha elfelejtek elég ételt vinni.
Kinek mi a könnyű s élvezetes.
Akkor fogysz, ha kalóriadeficitben eszel, napi 3 óra biciklizés mellett is lehet hízni is, evés kérdése.
Köszi a válaszokat :)
Az étrendem megfelelő, tudom hogy a sport nem minden és magában nem elég, de nekem sima diétával mindig lassan mennek le a kilók és ezért mozgok mellette, de beleuntam a tornázásba és váltani akartam :D de akkor ezek szerint a bringázás is jó mozgásnak :) (és inkább a mozgásba unjak bele, mint a diétába xD)
4 kilót fogytam eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!