Segítség! Este 7-ig jól megy a fogyókúrám, de utána rámjön az éhségkitörés. Csak zabálok bármi jön. :S Miért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 19:13
2/23 anonim válasza:
ha ilyenem van, akkor cukormentes 100%-os gyümilevet szoktam inni
ez se túl jó, semmit se kellene, de legalább nem érzem nyűgnek a fogyit
3/23 anonim válasza:
mert nem ettél elég szénhidrátot...egyél valami gyümit
4/23 anonim válasza:
Vagy rossz az étrended, vagy akarat gyenge vagy.
Elsőt gyanítom szinte biztosra.
5/23 anonim válasza:
kérdező, esetleg írd le, milyen az étrended, hátha lesz valami 'rossz' benne, ami megoldáshoz vezet
nekem akkor szokott ilyen lenni, ha megvonok magamtól valamit (pl. előfordul, kövezzetek meg, hogy napközben iszonyúan megkívánok egy icipici kocka csokit, és meg is szoktam enni, különben kivagyok utána egész nap, ha megtagadom magamtól.)
6/23 anonim válasza:
Mondjuk ne koplalj egész délelőtt ész nélkül...
7/23 anonim válasza:
Szerintem Éhségbetegségbe vagy...
8/23 anonim válasza:
Én is éhes vagyok, de sokkal nagyobb annál az elszántságom. Én eldöntöttem, hogy le fogok fogyni, és ebben engem nem lehet megállítani.
9/23 anonim válasza:
ha éhsesk vagytok rágcsáljatok füszersót vagy vegetát és igyatok rá vizet..
Elveszi az éhségérzetet...
10/23 anonim válasza:
vegetát, fűszersót??????????...idióta...a só-víz háztartásod, meg a vérnyomásod nem fontos, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!