Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 db ilyen mennyire hízlalo?

1 db ilyen mennyire hízlalo?

Figyelt kérdés

[link]

Főttojásnak a fehérjét, paradicsomot meg paorikat ettem hozza.

2016. júl. 13. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kalóriatáblázatot.
2016. júl. 13. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Közben már megtaláltam a neten. 1 darabban van 306 kcal. Nem fogyókúrára találták ki, az biztos...
2016. júl. 13. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érezted kicsit hülyén magadat, mikor betoltál egy baconos kolbászt, de a főtt tojás sárgáját kikapartad? Fuck logic...
2016. júl. 13. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:

ez nem sok kalória

Attól függ mennyit eszel egy nap, a kalóriadeficit számít.

Mennyit égetsz el és mennyit viszel be.

2016. júl. 13. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:

A kalóriatöbblet hizlal. 300 kcal elég picike, a cucc összetétele pedig elég fogyókúrás lenne, bár a bolti húsféléket nem tartom jónak, de ez az én extra dolgaim közé tartozik.

Ha máskor is kevés szénhidrátot eszel, akkor jó úton jársz, amennyiben ez neked jólesik.

Nem tudjuk, miért eszi a fehérjét, de pl. én is fehérjére koncentrálok, mert így is szinte lehetetlen kalóriadeficitet tartanom, muszáj csökkentenem a zsírt. Csak mert a fenti étel zsíros, miért kellene még több zsírt rárakni? Nekem ez nem logikus s talán a kérdezőnek sem. A grillcuccból nem tudja kiszedni a zsírt, biztos ízlik is neki, de a tojást szét tudja választani s mi tagadás, én se vágynék emellé még sárgájára...

2016. júl. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!