Natúr joghurt és a túró nem okoz székrekedést, illetve együtt a kettő? Mennyire hizlaló?
Figyelt kérdés
Nagyon imadom,ezeket szoktam enni együtt, ha édesre vágyom teszek hozzá citromot,kis kokuszt és édesítőszert. Vagy csak suman osszekeverem kis sóval és kukival eszem. Ugye nem okoz szekrekedést?2016. márc. 1. 05:05
1/3 anonim válasza:
A krémtúró az tulajdon képpen joghurt+túró. Ha székrekedést okozna, akkor nyilván nem lenne egy ismert étel. Kevés kalória van benne, diétánál teljesen jó. Egyébként ha valamit megkívánsz, ne félj, nyugodtan kísérletezz, nem tud olyan székrekedésed lenni egy normál kajától, hogy belehalj vagy valami.
2/3 anonim válasza:
Durván 200 kcal á 100 g van benne, az kétségtelen, hogy kevesebb, mint a kenyérben vagy tejcsokoládéban, de azért az nem olyan kevés.
Ha székrekedést nem is okoz, de mivel nincs benne rost, éppen elő sem segíti a dolgokat. :)
Viszont, ha kicsit buggyant, na, akkor kifejezetten jótékony hatású. :D
3/3 anonim válasza:
Bármilyen tejtermék okozhat, bár ez nem gyakori, többen vannak, akiknél pont hasmenést produkál. Előbbire a fiam, utóbbira én vagyok a példa. De ez csak akkor derül ki, ha krónikus tünetek esetén elhagyod egy időre az összes tejterméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!