Hány kalória van egy natúr joghurtba és egy almába együtt?
A joghurton rajta van hány kalória, vagy 100. Az alma szintén egy 100-as.
Tegnapelőtt volt egy ugyanilyen kérdés, ott leírtam, hogy milyen betegségeket és testi elváltozásokat okoz az ilyen kevés kalória bevitel. De hízni, azt nem fogsz tőle az tuti.
Napi 1200 kalória alatt egészségügyi gondok léphetnek fel. Ha huzamosabb ideig csak ennyit eszel, akkor abba bele is halsz. De hízni, azt nem fogsz, az a lényeg!
joghurt alma pirítós pari az 500 kalóriánál nem tud több lenni. De szerintem kevesebb. Ez szerinted elég az életben maradáshoz? Arról nem is beszélve, hogy hiánybetegségeid lesznek ezektől az ételektől.
Egyébként én komolyan nem értem a tiniket. Az miért nem fordul meg a fejetekben, hogy heti kétszer fél óra futással ugyanott vagytok, mintha koplalnátok? Vagy gyalogolni az iskoláig? Ilyenek..
Egyébként tessék, ezt nézegesd:
Ha azt a paradicsom pirítós dolgot akarod enni, heti egy kilót fogsz fogyni, ha egyáltalán nem mozogsz semmit. De persze gondolom azt te is tudod, hogy ha nem mozogsz, viszont koplalsz, a szervezeted az izmodat bontja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!