Annyira leszeretnék fogyni de nem vagyok képes magam elszánni mit egyek most és egész lábból tényleg nehéz fogyni? Szerintetek menyi idő alatt lehet lából látványosan fogyni? 16 175cm 60kg
Figyelt kérdés
Mert csak a lábamból szeretnék igazából fogyni nem baj ha máshonnan is megy le .Tudnátok olyan ételeket mondani ami nem hizlaló
Mert most el kezdtem edzeni csak hát ahhoz hogy hatásos legyen enni se kéne olyan sokat .
2010. ápr. 15. 15:55
1/9 A kérdező kommentje:
(izmos viszont nem akarok lenni )
2010. ápr. 15. 16:01
2/9 anonim válasza:
minek akarsz fogyni? semmi baj a testtömegeddel
3/9 anonim válasza:
amúgy se tudsz fogyni csak a lábadból, ha formálni szeretnéd, akkor kerékpározz
4/9 A kérdező kommentje:
De én szeretnék fogyni a lábamból ...
Eddig 56kilo voltam és aztán tűnt fel hogy tökre meghíztam a lábamra ,comb és vádli ,szóval nagyon gyorsan leakarom adni ..
2010. ápr. 15. 16:07
6/9 anonim válasza:
175cm 60kg fogyni akar. no comment.
7/9 anonim válasza:
az anorexia a divatos mostanában, pedig a pasik többségének a normális alkatú nők tetszenek....
8/9 maundrel válasza:
kerékpározás, futás, taposás + Béres Alexandra vagy Réka tornák (Leg Magic)
9/9 anonim válasza:
Szia! Én azt javaslom, hogy egyél rendesen és mozogj is hozzá elegendőt! Ne akarj annyira lefogyni, mert én is le akartam és az lett a vége, hogy most anorexiás és bulémiás vagyok, hidd el nem jó.
Sok sikert, Bella :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!