Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hányszor kezdte el és...

Ki hányszor kezdte el és próbálta újra és újra a fogyókúrát? :D

Figyelt kérdés
Csak én vagyok olyan kis béna, hogy már milliószor próbálkoztam, de a legtöbb idő eddig körülbelül 2-3 hét kitartás volt..?! :D Mindig győzött az édesség utáni vágyam, pedig csupán pár kilóról lenne szó mégse tudok kitartó lenni :( leginkább azért, mert körülöttem mindenki finomabbnál finomabb kajákat eszik én meg persze elcsábulok..Nektek hanyadik kísérlet/próbálkozás után jött el, hogy ténylegesen végig is csináltátok a fogyókúrát és el is értétek a kívánt alakot?
2016. júl. 9. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én tizenkét éve fogyókúrázom, mérem magam, nap mint nap, sportolok, koplalok, bogyókat szedek, minden szart kipróbáltam. Ha olyan vagy, ez egy élethosszig tartó küzdelem is lehet. És előbb utóbb elbukod, kérdés, meddig lesz erőd kitolni ezt a pillanatot.
2016. júl. 9. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Én idén kb ötödjére kezdem újra :D

De már csak egy hónapom van edzőtáborig, szóval GO GO GO !! :D

Kitartást mindenkinek! 😉

2016. júl. 10. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
"Ha olyan vagy". Jaj, de sza* duma. Èn hízèkony típus vagyok, de meguntam hogy tehèn legyek, lefogytam 35 kg-ot, teljes èletmódvàltàssal. Semmi idióta bogyó, csak egészséges tàplàlkozàs ès intenzív sport. Ennyi a ku*va nagy titok. Fejben dől el hogy le akarsz-e fogyni vagy sem.
2016. júl. 10. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a második "kúrám".

Egyszer jó hosszú idő alatt meghíztam a szokásos ülőmunka, időhiány, öregedés, lassuló anyagcsere és ehhez nem igazodó étrend és sportolási szokások miatt... Mikor feleszméltem, összeszedtem magam és lefogytam.

Most pedig terhesség után vagyok, szoptatás alatt megborult a hormonháztartásom, most hogy befejeztem azon vagyok hogy rendbe tegyem. Most nehezebb. Az étrend oké, de az időbeosztást a bab írja és ezért sokszor borul minden. Nincs idő főzni vagy enni, eleget mozogni.

2016. júl. 10. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem elsőre ment 30 kiló. Elolvastam a Sárga Kapszulát, megvilágosodtam mint Buddha, így már értettem is mit miért csinálok. Így láttam értelmét és meg is lett az eredménye. :)

Sokat segít az ha értjük is mit csinálunk és nem a homályban tévelygünk a sok Nők lapjás hülye fogyókúrás cikkek között :)

2016. júl. 11. 01:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Kettesnek: Nem szar duma ez, idővel majd rájössz. Főleg ha hizékony vagy.
2016. júl. 18. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!