Ki hányszor kezdte el és próbálta újra és újra a fogyókúrát? :D
Én idén kb ötödjére kezdem újra :D
De már csak egy hónapom van edzőtáborig, szóval GO GO GO !! :D
Kitartást mindenkinek! 😉
Ez a második "kúrám".
Egyszer jó hosszú idő alatt meghíztam a szokásos ülőmunka, időhiány, öregedés, lassuló anyagcsere és ehhez nem igazodó étrend és sportolási szokások miatt... Mikor feleszméltem, összeszedtem magam és lefogytam.
Most pedig terhesség után vagyok, szoptatás alatt megborult a hormonháztartásom, most hogy befejeztem azon vagyok hogy rendbe tegyem. Most nehezebb. Az étrend oké, de az időbeosztást a bab írja és ezért sokszor borul minden. Nincs idő főzni vagy enni, eleget mozogni.
Nekem elsőre ment 30 kiló. Elolvastam a Sárga Kapszulát, megvilágosodtam mint Buddha, így már értettem is mit miért csinálok. Így láttam értelmét és meg is lett az eredménye. :)
Sokat segít az ha értjük is mit csinálunk és nem a homályban tévelygünk a sok Nők lapjás hülye fogyókúrás cikkek között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!