Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés
Olvastam nagyon sok mindent az interneten, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik működik és melyik csak megvezetés? Segítenétek? Szeretném úgy változtatni az étrendemet, hogy tudjak fogyni.

2016. júl. 5. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Kevesebb kalóriabevitel mint most és futás/úszás/bicikli, stb.
2016. júl. 5. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy jó étrend sem árt. Válts életmódot! Hogy mi a jó neked, nem tudhatom, kinek ez esik jól, kinek az. Az alapokat azért nem nehéz összeszedni, cukros rágcsák ne meg effélék. Sokak a zsírtól is óvnak, de zsírdúsan is lehet egészségesen élni (nyilván sokak szerint csak úgy lehet, de ez sem igaz, nincs étrend, ami mindenkinek megfelel).
2016. júl. 5. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Még hozzáfűzöm, hogy minden étrend mellett lehet fogyni, én ugyanazt használom szálkásításra és tömegelésre, az életmódváltás már csak ilyen :) Kalóriamennyiség kérdése a dolog. Azért van kevésbé laktató étrend vagy olyan, ami mellett az adott ember nehezen visz be sok kalóriát, s akkor lehet, hogy váltani kell, de a többség nem teszi, max. picit lazít tömegeléskor, alapvetően ugyanolyan elvek szerint étkezik.
2016. júl. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!