Mennyit fogyhat valaki így?

semennyit zsirból kb.
legalábbis én azt vettem észre hogy ha alig eszek akkor csak azért leszek könnyebb mert a testem elkezdi bontani az izmaimat.
viszont.. ha eszek rendesen és mozgok akkor a szervezet lebontja a zsirt. régebben nekem elég nagy hasam volt és kemény most hogy beindult a fogyás mint ha szétrobbanna a zsir és teljesen puha a hasam ahogy mennek lefele a kg-ok :D

Ha egy nap csak egyszer eszel keveset, olyat amiben semmi szénhidrát, kálcium nincs, akkor az ellenkezőjét fogod elérni. Mivel ha több hónapig, akár évekig csinálod így, akkor lassan elkezdi majd elraktározni a szervezeted az ételt (hiába a sok torna, kevés evés). Ha így folytatod inkább hízni fogsz, mint fogyni. Minden ember szervezetének szükséges az 1000 kalória legalább.
PL: Reggeli:- Tojás, Rozs kenyér, műzli, joghurt, gyümölcs.
Ebéd:- Rizs, Hús(csirke, hal), Főzelék, Paradicsom leves, stb.
Vacsora:- tojás, kalács kakaóval, hal, műzli, stb.
És fontos, hogy este 7 óra után már ne nagyon egyél, ha mégis, akkor csak gyümölcs-zöldség.
Személyi edző.- (32/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!