Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhat valaki így?

Mennyit fogyhat valaki így?

Figyelt kérdés
...hogyha kb. 4 hónapig nem sokat eszem, csak napi egyszer nagyon keveset, épp csak amennyitől nem ájulok el.????
2010. ápr. 14. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
120 kg-ról sokat, 50-ről kicsit kevesebbet, de ez a módszer nem jó. A végtelenségig nem lehet csinálni, és egysze visszajönnek a kilók. És a gyomrodnak sem tesz jót.
2010. ápr. 14. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:

semennyit zsirból kb.

legalábbis én azt vettem észre hogy ha alig eszek akkor csak azért leszek könnyebb mert a testem elkezdi bontani az izmaimat.

viszont.. ha eszek rendesen és mozgok akkor a szervezet lebontja a zsirt. régebben nekem elég nagy hasam volt és kemény most hogy beindult a fogyás mint ha szétrobbanna a zsir és teljesen puha a hasam ahogy mennek lefele a kg-ok :D

2010. ápr. 14. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
akárhányról kb 35 kg-ra fogyhatsz így (nem feltétlenül 4 hónap alatt, talán 3, talán 2 év, a mostani súlyodtól függ), aztán kórházba kerülsz és vagy meghalsz, vagy csak majdnem.
2010. ápr. 14. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem fogyás, hanem öngyilkosság. Mindenféle túlzás nélkül mondom.
2010. ápr. 14. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha egy nap csak egyszer eszel keveset, olyat amiben semmi szénhidrát, kálcium nincs, akkor az ellenkezőjét fogod elérni. Mivel ha több hónapig, akár évekig csinálod így, akkor lassan elkezdi majd elraktározni a szervezeted az ételt (hiába a sok torna, kevés evés). Ha így folytatod inkább hízni fogsz, mint fogyni. Minden ember szervezetének szükséges az 1000 kalória legalább.

PL: Reggeli:- Tojás, Rozs kenyér, műzli, joghurt, gyümölcs.

Ebéd:- Rizs, Hús(csirke, hal), Főzelék, Paradicsom leves, stb.

Vacsora:- tojás, kalács kakaóval, hal, műzli, stb.

És fontos, hogy este 7 óra után már ne nagyon egyél, ha mégis, akkor csak gyümölcs-zöldség.

Személyi edző.- (32/L)

2010. ápr. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!