Mennyit fogyhat? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Az aki két hónapig minden nap jár aerobikra,és úszni és csak gyumölcsöket zöldséget tejtermékeket eszik és naponta 4 l vizet iszik kb mennyit fogy?2011. jún. 10. 11:06
1/8 anonim 

válasza:

4l víz az sok!tönkremegy a veséd!
2/8 anonim 

válasza:

Aki csak zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket eszik annak semmi energiája nem lesz arra, hogy mindennap aerobikra járjon:) délelőtt kevés tk kenyér/magos zsemle/pászka/abonett menjen nyugodtan. Az aerobik meg max 2naponta, szóval 3-4 alkalom sport egy héten bőven elég, hogy a szervezeted tudjon egy kicsit pihenni és ne purcanj ki teljesen. Húst azért nem írtál mert vega vagy? Amúgy ilyen étrenddel 8-10kg mínusz 2hónap alatt szerintem simán, még az ésszerű változtatások mellett is.
3/8 anonim 

válasza:

A 4 liter víz egyáltalán nem sok!!!!
Én alapjáratom megiszok 2,5 litert, ha edzős napom van, akkor gond nélkül meg a 4 liter, ami hihetetlenül felgyorsítja a fogyást.
4/8 anonim 

válasza:

Fehérjét miért nem eszel (a tej kevés szerintem)? Meg egy kis (minőségi) szénhidrát sem ártana.
4l víz szerintem sem sok, én ennél többet is megiszom, és még élek.
5/8 anonim 

válasza:

Szerintem sok a 4l víz, mivel nem összesen visz be ennyit, ehhez hozzámegy az a folyadékmennyiség, ami a gyümölcsökben, zöldségekben, tejtermékekben van. Ez az étrend nem jó, és a sok tejterméktől meg hasmenésed lesz.
6/8 anonim 

válasza:

ha elég gyülölcsöt eszel 2kg plusz. vagy több. vagy kevesebb..
attól függ mennyi energiát viszel be és adsz le. mivel a sajton (mint tejtermék) vagy túrón kívül semmi fehérjedúsabb ételt nem említettél, esélyes némi izomtömeg vesztése.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hogy kéne csináljam, hogy sokat fogyjak? :)
2011. jún. 12. 19:36
8/8 anonim 

válasza:

kiegyensúlyozott, kimondottan egészséges étkezés, kis energiadeficittel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!