Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhat? (Kérdésed...

Mennyit fogyhat? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Az aki két hónapig minden nap jár aerobikra,és úszni és csak gyumölcsöket zöldséget tejtermékeket eszik és naponta 4 l vizet iszik kb mennyit fogy?
2011. jún. 10. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
4l víz az sok!tönkremegy a veséd!
2011. jún. 10. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket eszik annak semmi energiája nem lesz arra, hogy mindennap aerobikra járjon:) délelőtt kevés tk kenyér/magos zsemle/pászka/abonett menjen nyugodtan. Az aerobik meg max 2naponta, szóval 3-4 alkalom sport egy héten bőven elég, hogy a szervezeted tudjon egy kicsit pihenni és ne purcanj ki teljesen. Húst azért nem írtál mert vega vagy? Amúgy ilyen étrenddel 8-10kg mínusz 2hónap alatt szerintem simán, még az ésszerű változtatások mellett is.
2011. jún. 10. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

A 4 liter víz egyáltalán nem sok!!!!

Én alapjáratom megiszok 2,5 litert, ha edzős napom van, akkor gond nélkül meg a 4 liter, ami hihetetlenül felgyorsítja a fogyást.

2011. jún. 10. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Fehérjét miért nem eszel (a tej kevés szerintem)? Meg egy kis (minőségi) szénhidrát sem ártana.

4l víz szerintem sem sok, én ennél többet is megiszom, és még élek.

2011. jún. 10. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sok a 4l víz, mivel nem összesen visz be ennyit, ehhez hozzámegy az a folyadékmennyiség, ami a gyümölcsökben, zöldségekben, tejtermékekben van. Ez az étrend nem jó, és a sok tejterméktől meg hasmenésed lesz.
2011. jún. 10. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:

ha elég gyülölcsöt eszel 2kg plusz. vagy több. vagy kevesebb..

attól függ mennyi energiát viszel be és adsz le. mivel a sajton (mint tejtermék) vagy túrón kívül semmi fehérjedúsabb ételt nem említettél, esélyes némi izomtömeg vesztése.

2011. jún. 12. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hogy kéne csináljam, hogy sokat fogyjak? :)
2011. jún. 12. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

kiegyensúlyozott, kimondottan egészséges étkezés, kis energiadeficittel.

www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__18..

2011. jún. 12. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!