Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? magasságom:167cm testsúly:70kg Olyan kövérnek érzem magam, mintha egy tehén lennék.

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 07:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Van felesleg bőven, az nem csont, hogy valakinek ekkora combja van s az alakja alapján nem izomból, bár naturálban az már lehet, hogy bele se férne.

Nem vészes, de jobb életmódra váltás nem árt.

A kép felrakásával nem tudom, mi a gond, én sosem rakok fel magamról sehova, de mások bulikban lefotóznak és felrakják (nem örülök, de mit lehet tenni?). Névvel, kapcsolatokkal, más személyes infókkal is találni emberekről rengeteg fotót a mai szociális hálós és blogos világban, mégis mit számít egy névtelen kép?

2016. jún. 30. 17:13
 22/27 anonim ***** válasza:
szerintem jól nézel ki
2016. júl. 1. 07:04
 23/27 anonim válasza:

siman lehet 70 kg a kepen levő csaj. hasonlo tipus vagyok en is.kb 169 cm. nagyon minimalissal vekonyabbak a labaim. most is csak a hasam nagy, mivel masodik babamat hordom a szivem alatt :)

képet mutatok ha gondoljatok.

2016. júl. 1. 08:32
 24/27 Looley válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme nem vagy kővér csak van plusz kiló rajtad. Ne küldözgesd idegeneknek a képedet. Kèp alapú kereséssel megtalálnak.......ha szép szavakat akarsz hallani a barátnőidet kérdezz ne idegeneket a neten. A képen is látszik hogy még gyerek vagy.
2016. júl. 3. 07:16
 25/27 anonim válasza:
Ahogy mások is mondták, egyél kicsit egészségesebben, és sportolj, nem vészes, csak egy kicsit kell szerintem lefogynod!
2016. júl. 3. 10:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Ez egy átlagos testalkat.
2016. júl. 3. 18:29
 27/27 Lyllus94 válasza:

Ugyanennyi cm-el alulról verdesem a 80-at, viszont elég előnyösen sikerült eloszlania rajtam. Én elfogadtam magam husisként, a Miss Curvy molett szépségverseny döntőse voltam :)

21/L

2016. júl. 7. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!