Szerintetek kövér vagyok? magasságom:167cm testsúly:70kg Olyan kövérnek érzem magam, mintha egy tehén lennék.
Van felesleg bőven, az nem csont, hogy valakinek ekkora combja van s az alakja alapján nem izomból, bár naturálban az már lehet, hogy bele se férne.
Nem vészes, de jobb életmódra váltás nem árt.
A kép felrakásával nem tudom, mi a gond, én sosem rakok fel magamról sehova, de mások bulikban lefotóznak és felrakják (nem örülök, de mit lehet tenni?). Névvel, kapcsolatokkal, más személyes infókkal is találni emberekről rengeteg fotót a mai szociális hálós és blogos világban, mégis mit számít egy névtelen kép?
siman lehet 70 kg a kepen levő csaj. hasonlo tipus vagyok en is.kb 169 cm. nagyon minimalissal vekonyabbak a labaim. most is csak a hasam nagy, mivel masodik babamat hordom a szivem alatt :)
képet mutatok ha gondoljatok.
Ugyanennyi cm-el alulról verdesem a 80-at, viszont elég előnyösen sikerült eloszlania rajtam. Én elfogadtam magam husisként, a Miss Curvy molett szépségverseny döntőse voltam :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!